[istanbul-mt] yaza merhaba buluşması sabah kahvaltısı & branç
-
07 Haziran 2009, 02:08
yarın avrupa yakasına gelirseniz beni arayın ha araba var altımda gelirim yanınıza
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Reklamlar
-
07 Haziran 2009, 02:08
ben kaçar....
sabah görüşürüz
-
07 Haziran 2009, 02:10
-
07 Haziran 2009, 02:16
canercamalan adlı üyeden alıntı
len yoksa izin vermedilerde numaradan mı yattın motorla
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
07 Haziran 2009, 02:17
KyCd adlı üyeden alıntı
yolda çok sıkma.. ss leri mahçup etme..
senden uzak durmak lazım o zaman.. redbull medbull sakata gelmiyelim..
150 cc min bütün cc leri kadar sıkacağım artık allah ne verdiyse
E-M-R-E adlı üyeden alıntı
ben cevabı verirsin diye yazdım zaten
neyse kardeşim yarın görüşürüz artık iyi geceler. .
yok şimdi tanımadan etmeden hele yarın olsun da iyi geceler herkese bende yattımm...
-
07 Haziran 2009, 02:22
KyCd adlı üyeden alıntı
len yoksa izin vermedilerde numaradan mı yattın motorla
keşkeeee nerde sızlamaya başladı heryerim yaa kadir abi yarın brançtan sonra avcılar sahile gelseniz süper olucak yaa sizgidiyonuzmu bilmiyom ama araba var yarın altımda ya avcılar a gelseler bizde geliriz görkemle
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:22 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:21 AM ----------
osbourne adlı üyeden alıntı
150 cc min bütün cc leri kadar sıkacağım artık allah ne verdiyse
yok şimdi tanımadan etmeden
hele yarın olsun da
iyi geceler herkese bende yattımm...
sık sen sık ben bugün YEMİN ederim arkadaşlar marka city beylikdüzüne gittim geldim gelirken haramiderede bir saldım motoru 110 küsür gördü ya aktiva yaa bittim valla 125 cc motor
-
07 Haziran 2009, 02:24
keşkeeee nerde sızlamaya başladı heryerim yaa kadir abi yarın brançtan sonra avcılar sahile gelseniz süper olucak yaa sizgidiyonuzmu bilmiyom ama araba var yarın altımda ya avcılar a gelseler bizde geliriz görkemle
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:22 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:21 AM ----------
sık sen sık ben bugün YEMİN ederim arkadaşlar marka city beylikdüzüne gittim geldim gelirken haramiderede bir saldım motoru 110 küsür gördü ya aktiva yaa
bittim valla 125 cc motor
caner yarın çalışmıyosan gelsene sende
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
07 Haziran 2009, 02:26
sık sen sık ben bugün YEMİN ederim arkadaşlar marka city beylikdüzüne gittim geldim gelirken haramiderede bir saldım motoru 110 küsür gördü ya aktiva yaa
bittim valla 125 cc motor
e sen alırsın artık bi activa
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
yatsana kızım kalkamıcan bak demedi deme..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
07 Haziran 2009, 02:29
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
gelemem ablacım sabah işyerine gidicem konuşmaya sonra pansumanım var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:28 AM ----------
KyCd adlı üyeden alıntı
tipi olsa alınır yani şaka değil ama çok tipsiz motor
-
07 Haziran 2009, 02:30
geldin ya geçen.. ben sığmam o motora len, dönerken gidon bacağıma çarpar
-
07 Haziran 2009, 02:32
-
07 Haziran 2009, 02:34
KyCd adlı üyeden alıntı
diyene bak
(north)keremde kaza yapmış bugün az önce ögrendim
gelemem ablacım sabah işyerine gidicem konuşmaya sonra pansumanım var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:28 AM ----------
canın sagolsun canercim. pansumanlarını filan ihmal etme sen
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
07 Haziran 2009, 02:34
hadi bende yatayım artık.. iyi geceler canerim tekrar geçmiş olsun, dikkat et kendine yarın bi durum olursa ararım senii.. hadi iyi geceler..
-
07 Haziran 2009, 04:12
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
07 Haziran 2009, 08:49
Herkese günaydın.
-
07 Haziran 2009, 08:55
hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı
aa herkesler yatmış...
Sen daha oturuyormusun len.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
07 Haziran 2009, 09:50
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
-
07 Haziran 2009, 11:05
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
07 Haziran 2009, 11:31
günaydııın milleettt bugün avrupa yakasında avcılar a yakın biyerde buluşun yaaaa hadi be kırmayın beni
-
07 Haziran 2009, 11:35
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler