sabaha kadar forumda kalmazam geleceğim
yatsanıza kalkamıycaksınız sabah
1.lijoluna +1 gelmiyo :(
2.hasanpinar0537
3.akileos+1
4.taytıs
5.< iLk@yy >
6.RoMeO
7.kadir_3483
vip8..aSuBaYaH
9.STeReO + artı bir
10.KyCd
11.yeŞiLLi
12.kuyucadısı
13.H.T.O
14.erdem860
15.oglumve ben
16.ayberk
17.fatih ERD
18.hanedan12
19.siyahatmaca
20.serserii
21.tekteker_ramço
22.osbourne
23.osmanka2000
24.kartallı + 1
25.hell24
26.pilot
27.омерчик
28.mertyagcı
29.Zargana
30.Emin arıkoğlu
31.Boşnak semko
32.karasahin
33.brabus
34.GKN
35.ninjet
36.Aparat
37.pikhacu
38.keane
39.avkan65
40.motoran125
41.ünaltürkyazı
42.kemalcolak34
43.Beko serkan
44.E-M-R-E
45.B-A-N-U
46.dilaver
47.A.Y.F.E.R
48.Darkeagle (Muhammed)
49..........?
serdarın yerine seni yazdım listeye
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
bi 50 olamadık iyimi..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
selam arkadaşlar hadi geçmiş olsun bende patladım
bu akşam 22:20 itibariyle avcılar kirazlı caddesi üzerinde genç bir çocugun beni sellektörüme rağmen görmemesiyle birlikte benim top case 'e çarpması bir oldu yaklaşık 40 km/h ile seyrediyordum motor sağa yattı bende yüzüstü sürüklendim 2 dizimde sıyırıklar vr esol elimde sıyrıldı çok şükür pansuman yaptırdım iyiyim
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
ağzına ... 2 çocuk 14 yaşlarında 2side biri gördü beni durdu dedim dururlar hiç bakmadım bile bastım öndeki çocuk duruyor diye bastım arkasından arkadaşı bi çıktı benim kasaya çarptı işte motorsağa yattı elcik plastiği eridi başka hiçbişi yok ama çok sürüklendik ya ben 20 m kadar sürüklendim motor benden motor en az 50 m ilerimde duruyordu adamlar geldi başıma çocuklar geldi bigüzel patattım tokatı gerizekalıya abiözür falan fişman herneyse işte olay yerinde kask kafamdan çıkmıştı bende sol elimde ve iki dizimde yaralar var olay yerinde abiler geldi işte apartmanlardan toplandılar yardımcı oldular ilk yardımı yaptı sağolsun bitane abi o2li suyla falan temizledi su verdi işte sonra aradım burger ı yardımcı oldular öyle işte 3-4 günlük işim var ya işte sonra iyileşirim
canercamalan geçmiş olsun hoca..görünmez kaza gibi birşey olmuş hatta görünür kaza..
yarın sabah için redbull hazırladım ben onu içip binerim artıkın motora
eyw kardeşim sağolasın redbull u da içsen mesir macunuda yesen millet bilinçsiz ne yaparsan yap geçende bir kız çocugunu eziyodum 2 tekeride kitledim frene basıp dengemi zor toparladım ama kızın anasına demediğim kalmadı geçmişler yolun kenarında muhabbet ediyolar kız anasının elinden bi fırladı yola 88 çizdim valla yolda aman yani can bu ** bu işin hapsi var cezası var yani yok zatten basmıcam bidaha şehir içi en fazla 40
bak yengende kaza geçirdi şimdi dizlik+sırtlık+eldiven aldık.. kendimede eldiven baktım bugün bedeni yoktu.. istedikleri kadar dalga geçsinler, o dalga geçenler hiç düşmemişler demekki.. cuma bende sahilde zaferin motoru yatırdım, dirseğimin üstüne düştüm ama sağolsun montum vardı hiçte bişi olmadı hatta hissetmedim bile.. Aman diyim korumasız asla..
yok ablacım yok çok şükür iyiyim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:02 AM ----------
sanada geçmişolsun ya öyle kendi hatanla düşmek ayrı da böyle gerizekalı bilinçsiz malukların yüzünden düşmek kötü oluyor tabi şöyle bir yanı da var en azından beni görenler hakkatten ibret aldı yani ne sürüklendim ama ha 1 sokak boyu sol elim acıyooooooooooo
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)