[istanbul-mt] yaza merhaba buluşması sabah kahvaltısı & branç
Reklamlar
-
27 Mayıs 2009, 11:36
KyCd adlı üyeden alıntı
Allah yardımcınız olsun inş. önemli bişiyi yoktur yeğenimizin.. Geçmiş olsun şirin..
sagol bol dua edın oglum ıcın........
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:36 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:35 AM ----------
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun canımcım. doktor sonrası bizede bilgi vermeyi unutma olurmu
yarın oglenden sonra randevu aksam haber verırım sagolun
::cekic::adamın kafasını böle ezerim::156:: dagılırsın
Reklamlar
-
27 Mayıs 2009, 11:40
DeNiZaNaSı adlı üyeden alıntı
yarın cocuk kardıyolojısıne goturcem cerahpasya vakıfgurabayada goturdum kansızlıktan bıde kalpten olur dedı kansız cıktı dun oldu dedım cok kotu oldu yarın kısmetse cerrahpasay gıdıcemkalp ıcın ınterneten arastırdım kalpten olurmus morarma ınsallah dıldır dua edıyorum........
Götür ablacığım ihmale gelmez... Ablacığım bilende bilmeyende konuşur takma kafaya Önemli bir şey değildir Belkide
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
27 Mayıs 2009, 11:44
sagol bol dua edın oglum ıcın........
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:36 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:35 AM ----------
yarın oglenden sonra randevu aksam haber verırım sagolun
tamam canım güzel haberlerini bekliyoruz. telefonum var sende istediğin zaman araya bilirsin biliyosun
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
27 Mayıs 2009, 11:45
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Götür ablacığım ihmale gelmez... Ablacığım bilende bilmeyende konuşur takma kafaya Önemli bir şey değildir Belkide
amın abım ama cok korkuyorum sagol neyse ben anneme gıdıcem cıkyorum herkeze hayırlı gunler sagolunderdıme ortak oldunuz bayyyy
::cekic::adamın kafasını böle ezerim::156:: dagılırsın
-
27 Mayıs 2009, 11:48
amın abım ama cok korkuyorum sagol neyse ben anneme gıdıcem cıkyorum herkeze hayırlı gunler sagolunderdıme ortak oldunuz bayyyy
Kendine iyi bak tekrar geçmiş olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
27 Mayıs 2009, 11:53
yarın cocuk kardıyolojısıne goturcem cerahpasya vakıfgurabayada goturdum kansızlıktan bıde kalpten olur dedı kansız cıktı dun oldu dedım cok kotu oldu yarın kısmetse cerrahpasay gıdıcemkalp ıcın ınterneten arastırdım kalpten olurmus morarma ınsallah dıldır dua edıyorum........
aman allah korusun ne o el kadar çocukta kalp mi olur bu arada geçmiş olsun umarım önemli bişiy yoktur denizin haberlerini bekliyoruz
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
-
27 Mayıs 2009, 11:54
Artıkın Farz oldu Kurban kesmek...
-
27 Mayıs 2009, 11:55
fazla geciktirmeyelim kurban işini
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
-
27 Mayıs 2009, 12:02
Kahvaltı öncesi bir sürü aksilik hepsi düzelir inşallah.
-
27 Mayıs 2009, 12:04
inşallah bu aksiliklerle kalır herşey.
Allah hepimizi korusun
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
27 Mayıs 2009, 12:08
Geçmiş olsun inşallah önemli birşeyi yoktur...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:06 AM ----------
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Kahvaltı öncesi bir sürü aksilik hepsi düzelir inşallah.
Kesinlikle dün akşamda söyledim zaten biz kaza yaptık diye değil yani öncesinde konuşulmuştu keselim çocuklara verelim en güzeli...
:cherry: :cherry: :cherry:
-
27 Mayıs 2009, 12:09
B-A-N-U adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun inşallah önemli birşeyi yoktur...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:06 AM ----------
Kesinlikle dün akşamda söyledim zaten biz kaza yaptık diye değil yani öncesinde konuşulmuştu keselim çocuklara verelim en güzeli...
İnşallah yengeciğim yapacağız bu hayırlı işi.
-
27 Mayıs 2009, 12:27
Geçmiş olsun inşallah ciddi bir durum değildir...
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
-
27 Mayıs 2009, 12:34
çok geçmiş olsun yenge hayırlısıyla bişey çıkmaz inşallah
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
27 Mayıs 2009, 13:13
aynayı kırdığımda kim dedi unuttum sadaka ver demişdi yapacaktım fırsatını bulup ihtiyacı olan brine verim demişdim bulamadan motor gitti :(
arklar kahvaltı olayına derin MT dışında kimse gelirim dememiş buna bi el atmak lazım sayımız çok az 100 kişi olmamız lazım nerde bu MT yaz geldi beee hadeee uyandıralım herkesi
ben yemeğe kaçar görüşürz
-
27 Mayıs 2009, 13:15
lijoluna adlı üyeden alıntı
aynayı kırdığımda kim dedi unuttum sadaka ver demişdi yapacaktım fırsatını bulup ihtiyacı olan brine verim demişdim bulamadan motor gitti :(
arklar kahvaltı olayına derin MT dışında kimse gelirim dememiş buna bi el atmak lazım sayımız çok az 100 kişi olmamız lazım nerde bu MT yaz geldi beee hadeee uyandıralım herkesi
Harbiden nerde bu millet ya katılım çok düşük...
-
27 Mayıs 2009, 13:16
arkadaşlar daha vakit var merak etmeyin gelenlerle mükemmel bir gün geçiricez gelmiyenlerinde canı sagolsun
[/B]
-
27 Mayıs 2009, 13:18
lijoluna adlı üyeden alıntı
bekleyelim bakalımbiraz daga
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
27 Mayıs 2009, 13:19
millet son dakkacı olmuş.. zaman daralsın katılım artar bence..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
27 Mayıs 2009, 13:19
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
arkadaşlar daha vakit var merak etmeyin
Cadı senin cadıgillerdende çağırabilirsin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler