[istanbul-mt] yaza merhaba buluşması sabah kahvaltısı & branç
-
27 Mayıs 2009, 11:01
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Reklamlar
-
27 Mayıs 2009, 11:04
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
aminnnn
niyeki
naptım ben sana
ya niye kızdın bana anlamadım ki şirincim
bi hatam olduysa afola şirincim
sen bana gelene kadar affetmıycem senı cadıı
::cekic::adamın kafasını böle ezerim::156:: dagılırsın
-
27 Mayıs 2009, 11:04
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
27 Mayıs 2009, 11:11
KyCd adlı üyeden alıntı
ben sana bısey demedım desem yalan olur miiz::miiz tukkan topıne yenı gırdım sımdı gordum..............
-
27 Mayıs 2009, 11:15
DeNiZaNaSı adlı üyeden alıntı
konulara dahıl olamadım gırınce slm yazdım kımse cvp vermedı kızdım sıteye gırmedım sımdı gırdım bır suru kaza olmus cok uzuldum......... amöa hala bı kac kısıye bozugum unutmadım.
ben sana bısey demedım desem yalan olur
miiz::miiz tukkan topıne yenı gırdım sımdı gordum..............
Peki ben varmıyım.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
27 Mayıs 2009, 11:16
hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı
önümüzdeki sezonun delici timini kuruyorum...
1.cem (hell24) suziki gsx-r 600
2.turgay (lijoluna) honda 600rr
3.hasan (hasanpinar0537) honda 1000rr
[color="silver"]
4. E-M-R-E ve B-A-N-U scooter 150 zc
:cherry: :cherry: :cherry:
-
27 Mayıs 2009, 11:20
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
27 Mayıs 2009, 11:21
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Peki ben varmıyım.
yok sun merak etme abı sana bısey sorucam senın cocuk larında aglarken nefesı kesılıp morarıyomuydu denız morarıyo nefesı kesılıp....... cvp yaz
-
27 Mayıs 2009, 11:21
Listedekiler gelene kadar Delici tim beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm En azından bu sene.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
27 Mayıs 2009, 11:23
lijoluna adlı üyeden alıntı
herkseze slm arkadaşlar...
gelişme dediğim bir telefon aldım dün gece biraz ipucu verdi fakat kesin bişi yok
sadece kendi başına gelen çalınma olayını çözmek için yapamadığı yapması gereken yolları gösterdi desem yeridir..şüphelendiği yerleri ve kişileri söyledi
4 ay önce çalınmış motoru 3 gün önce bulunmuş çıplak vaziyette 4-5 bin masraflı halde tabiki :( inş benimki o pozisyona gelmeden bulunur dua ediyorum
emre ye ve banuyada çook geçmiş olsun gerçekden üstümüzde bir uğursuzluk var ark lar
tamamen uykum kaçdı akşam duyunca motoru yapmıcam baya masrafı var diyo soğumaz inş motorddan nişan durumuda zorluyo allah yardımcısı olsun
Evet ya motorumuza ufffff oldu
-
yok sun merak etme abı sana bısey sorucam senın cocuk larında aglarken nefesı kesılıp morarıyomuydu denız morarıyo nefesı kesılıp....... cvp yaz
Aşırı ağlarsa kızarırdı ama morarma olmazdı sen ablacığım bence doktora göster denizi.önemli bir şey değildir merak etme...
-
hanedan12 adlı üyeden alıntı
Yaf şimdi Emre hepten çamura yatacak...
Yattı Abi dün akşam ben gözlerimle gördüm hatta yatmakla kalmadı süründü
-
27 Mayıs 2009, 11:24
Listedekiler gelene kadar Delici tim beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm En azından bu sene.
geç kaldınız o bölüm rezerve
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
-
27 Mayıs 2009, 11:24
-
27 Mayıs 2009, 11:25
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
emre ve banu nun kazası hepimi çok korkuttu akşam. neyseki onların bişeyi yok. bunada şükür
Bende çok korktum
-
27 Mayıs 2009, 11:29
sen bana gelene kadar affetmıycem senı
cadıı
tamam canım en kısa sürede gelicem hatta gelicez
1.lijoluna
2.hasanpinar0537
3.akileos
4.taytıs
5.< iLk@yy >
6.RoMeO
7.kadir_3483
8.aSuBaYaH
9.STeReO
10.KyCd
11.yeŞiLLi
12.kuyucadısı
13.H.T.O
14.erdem860
15.oglumve ben
16.ayberk
17.korkut250
18.hanedan12
19.serdar.0405
20.serserii
21.tekteker_ramço
22.romeo
23.osbourne
24.osmanka2000
25.kartallı + 1
26.hell24
27.pilot
28.омерчик
29.?
listemizide bi güncelliyelim
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
27 Mayıs 2009, 11:30
-
27 Mayıs 2009, 11:32
Aşırı ağlarsa kızarırdı ama morarma olmazdı sen ablacığım bence doktora göster denizi.önemli bir şey değildir merak etme...
yarın cocuk kardıyolojısıne goturcem cerahpasya vakıfgurabayada goturdum kansızlıktan bıde kalpten olur dedı kansız cıktı dun oldu dedım cok kotu oldu yarın kısmetse cerrahpasay gıdıcemkalp ıcın ınterneten arastırdım kalpten olurmus morarma ınsallah dıldır dua edıyorum........
-
27 Mayıs 2009, 11:34
yarın cocuk kardıyolojısıne goturcem cerahpasya vakıfgurabayada goturdum kansızlıktan bıde kalpten olur dedı kansız cıktı dun oldu dedım cok kotu oldu yarın kısmetse cerrahpasay gıdıcemkalp ıcın ınterneten arastırdım kalpten olurmus morarma ınsallah dıldır dua edıyorum........
Allah yardımcınız olsun inş. önemli bişiyi yoktur yeğenimizin.. Geçmiş olsun şirin..
-
27 Mayıs 2009, 11:35
geçmiş olsun canımcım. doktor sonrası bizede bilgi vermeyi unutma olurmu
[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler