bak millet yemiş ben yemem
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
O GÜN BANA ENA YEDİRMİŞLERDİ.... haala o günden kalma GAZIM var....
iade edecem....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:36 PM ----------
emre yoksa bende yokum,yemezse bende yemem....
anaaaa.....
ben emre büfeye gidiyom....
kardeş;
bana 5 yarım,3 karışık,6 tost,4 ayran hazırlasana.....
hesabı Mr.Gürkhann BEY VERECEK....
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
HESABI VERSEN NE OLUR??? GÜNAHAMI GİRERSİN?
SANKİ PARA YABANCIYA GİDİYO.....
E-M-R-E'ye destek olalım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:10 PM ----------
hatta bazen el arabasından fazla kazanamıyor... merter dolaylarında korsan CD ve KİTAP satıyor'muşşşşşş............
çiko sen 20:00 / 20:30 gibi mi gelcen hastaneye?
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
selam arkadaşlar...
her iş?????
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:14 PM ----------
hoş geldin.... KyCd
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)