[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Ya istemez o seni de caydırmaya kalkar bak görürsün en son bana herkes 20 TL lik et alsa dağ gibi et olur mangal yaparız sabahtan akşama diyordu
yada ben onlara deniz manzaralı bir yer ayarlarım yarı fiyatına diyodu da diyodu yani dedim ya bir başlıyor 20 Tl ile yapacaklarını saymaya sonra sen tut yani
:cherry: :cherry: :cherry:
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Bende dedim ki sen verme 20 mirmi ben vericem oda dedi ki sende verme o zaman biz o parayla mangal yapalım deniz manzaralı bir yerde kahvaltı yapalım artan paraylada şunu yapalım ben şimdi zaten o topiğe girip dağıtıcam onlarıda kandırıcam onlarda vermesin şudur da budur da vıdı vıdı vıdı vıdı vıdı vıdı vs vs vs vs... yani anladın mı neyse ben susuyorum noktayı ben bilemm beyim bilir diye koyuyorum kalan kısmını o gelince konuşursunuz...
ßiz noktayı koyucaz ona sen merak etme...
allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...... ........
FULL + FULL BELEŞŞŞŞ..........
Dondurmamı bol soslu ve fıstıklı isterim... omletim kaşarlı ve sucuklu olsun,hafite sulu olsun.... taze sıkılmış portakal ve havuç suyuda isterim,ama portakal suyu oranı biraz fazla olsun... kuruyemiştede; mutlaka antep fıstıı,kuru dut isterim... ve tabiki kuru kayısıda.... ayrıca sert NESCAFE isterim,ama az sütlü olacak-süt tozu olmayacak....
E-M-R-E gelmezse bende gelmem!!!!!!!!!!!!!
APARAT gelmezsede gelmem...........
SKULLHUNTER gelmezsede gelmem.........
CADI gelmezse GELİRİİİİİMMMMMMM!!!!!
ayrıca tenekeyle felan beni durduramazsınız!!!!! ZIRH lazım!!!!
ahaa işde yaa adamın bakın bakın utanın biraz işkembe dediğin böle olur
ayberkcim saydığının hepsi var inan bi dondurmasını yemişdim valla sosunun tadından yiyemedim inan çok tatlı gelmişdi
ne yiceğini şaşırıyo insan orda önceden bi pazar keşve gitmek lazım yiyecek sırasını yapmak için (senin için yani)
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)