3 Temmuz Cumartesi gecesi saat 21:00'de AutoDrom Drag
-
21 Haziran 2004, 10:02
Admin
Autodrag 3 Temmuz'da Açılıyor...
Performans Organizasyon tarafından kurulan ve Türkiye'nin ilk otomobil ve motorsporları eğitim kompleksi olan AUTODROM bir "ilk"e daha imza atıyor. Türkiye'nin ilk ve tek özel drag pisti olan AUTODRAG 3 Temmuz Cumartesi gecesi saat 21:00'de tüm tuning ve drag tutkunlarının katılımına açık açılış partisi ile hizmete giriyor…
Burnout Show, Drift Show, Drag Show, Donut Show, Motosiklet Show ve RC Model Oto Show ile renklenecek gecede, ayrıca STS sponsorluğunda düzenlenecek olan sürpriz rock konseri'nde Türk rock dünyasının genç grupları sahne alacak… Açılış organizasyonunda ülkemizde yayın yapan tuning dergileri de oluşturacakları standlar ile otomobilseverlerle birlikte olacaklar.
400 metre uzunluğundaki 450 kişilik tribüne sahip olan pistimiz, hız tutkunlarının caddelerde tehlikeli biçimde sürat yapması yerine güvenli bir ortamda yarışmalarını teşvik etmeyi amacı ile oluşturuldu...
Reklamlar
-
21 Haziran 2004, 10:46
kutahyadayiz insallah. Simdi emok a mail attim cadir meselesini cozmeye calisiyorum.
-
21 Haziran 2004, 17:31
Skullhunter, yaw o rock grubu rtn den gelior olmasın.. ben rock the nations a geliyorum çünkü... hepsi bir araya geldi.. ii çakışacak bize...
haaa diyorsan ki ben seni maslaktan alır götürürüm diyorsan o ayrı işte ne demek eheuehuehueh
-
21 Haziran 2004, 18:02
DUI BAKALIM GİDİLEBİLİR ASLINDA AMA VESAİT ÖNEMLİ TABİ...
-
21 Haziran 2004, 18:59
ii bari artık ankaradakilerde gidermi oraya geceleri sanayide yarışanlar otoyolu kapatanlar
-
21 Haziran 2004, 19:44
olabilir
-
24 Haziran 2004, 00:11
walla çıtırım benimiçin vesait falan önemli değil.. ben nasıl olsa ordan çıkıp maslaka gidicem gene ordan da parka yatmaya
-
24 Haziran 2004, 10:06
aa metalcim böyle konuşma ya ala ala ..olur mu öyle şey..sen bi gel biz gene konuşur,karar veririz...
bakalım gelebilirim buna neden olmasın yahu. :
-
24 Haziran 2004, 11:21
hmmm tuzlada hocam bakalım 3 temmuza kadar ne motor alacagımız belli değil bakarsın racing le bizde burnout yaparık huahau
-
26 Haziran 2004, 22:42
arkadaşlar çok üzücü bir şey öğrendimaz evvle.. sentenced grubu 3 temmzu gecesi 20,45 te sahne alacakmış.. 22,30 da da sona erecek.. böyle bir durumda benim oraya gelmem imkansız gibi :(
programda değişme olmazsa ben yokum :(
-
29 Haziran 2004, 19:22
VALLA OLMAZ GİDİYORUM TEK TEKERİMİZDE GELİYO ARTIK .KAÇMAZ BU YANİ..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler