Anket: kimler geliyo
- Katılımcı sayısı
- 27. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
[istanbul-mt] burhan felekde senlık var :) 30 mayıs cumartesı :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Engellı dostlarımızla gusel bır gun gecırmek ıcın bende orada olacagım.Bu arada motosıklet nettekı motosıkletlı yunus polıslerden olan dostlarımızdan gelen olabılırse engellı dostlarımız cok daha memnun oılacaklardır onları unıformalı olarak gormeyı cok sevıyorlar...
Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
www.salihkalic.spaces.live.com
-
inş biaksilik olmassa gelicem
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
10:30'ta gelirim ancak fazla kalamam... ama saat 13:00'e kadar orda olurum
benim yeğenim OTİZİM hastası... neyin ne olduğunu çoook iyi biliyorum!!!!
ORDAYIM!!!!
-
vay be teskkurler azda olsa sızı aramızda gormek cok sevındırıcı saol ayberk abı salıh abı gurkan abı hepınız buyuk hayır duası alıcaksınız cok teşşekkur ederım dedıgımız gıbı yunus polıs arkadaslara bı cagrım olucak sıte yoneticileri yonlendırırse cok mutlu olurum bu yalandan bır organızasyon degil 12 seneden beri suren bır yapı dar gelirli fakir aile cocukları ve engelli kardeslerımıze yardım elini spor vasıtasıyla uzattık gecen sene gelenler bılırler cok guzel gectı atakoydeki toplantı ve saolsun bu sene fuarda bora abının bızı agırlaması en azından admızı temıze cıkarıyorz cunku tmokun resmı sıtesınde bızden ovgulerle bahsedıyorlar hepınıze cok tesekkurler 10-30 ordayız turbundeki yerınızı alın ve senlıgın tadını cıkarın ıkram bızden cocuklara sevgı gosterısı sızden saolun var olun
-
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
İNSANLARIN EN ACİZİ DOST EDİNMEYENDİR BUNDAN ACİZİ İSE DOSTUNU YİTİRENDİR
AKLINI KULLAN ADINI ÇIKAR DELİYE HERGÜN BAYRAM EĞLENMEK KALIR GERİYE
(özlü sözler)
-
senligin kralı var beklerız herkesı
-
bende bir aksilik olmazsa gelecegim ama aranızdan hiç kimseyi tanımıyorum ve oraya nasıl gelecegim hakkında hiç bir bilgim yok nerede oldugunu bilmiyorum
-
engelli kardeşlerimizi yanlız bırakmayalım,onların ilgiye ihtiyacı var,üstelik hayır duası alıcaz daha ne olsunki.okan bende geliyorum.hadi arkadaşlar
-
BerkBoyar adlı üyeden alıntı
bende bir aksilik olmazsa gelecegim ama aranızdan hiç kimseyi tanımıyorum ve oraya nasıl gelecegim hakkında hiç bir bilgim yok nerede oldugunu bilmiyorum
maltepeden kadıkoy meydana ın ordan sarı dolmuslar var burhan felekde ınıceksın tam onunden geciyor buyuk salonu bul adım okan saga sola sor hoplayan zıplayan deli birini gorunce gelirsin yanımıza
-
okan_style adlı üyeden alıntı
maltepeden kadıkoy meydana ın ordan sarı dolmuslar var burhan felekde ınıceksın tam onunden geciyor buyuk salonu bul adım okan saga sola sor hoplayan zıplayan deli birini gorunce gelirsin yanımıza
motosiklet ile gelecegim nasıl gelirim
-
BerkBoyar adlı üyeden alıntı
motosiklet ile gelecegim nasıl gelirim
e5den kaptır k1.kopru yoluna gır cevre yoluna kopruden once son cıkıs var ordan sap yol ıkıye ayrılıyor sagdan devam et tunelden gecıceksın ordan sonra yola cıkıcaksın tekrar kavsaga gelceksın aslı borek var kosede sal asagı kendını solunda kalıyor 1 km sonra
-
ogün karşıda olcam umarım uğrayabilirim ama şimdiden anlamlı organizasyon için tebrikler.
İki kişinin bindiği motor değildir.
-
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Arkadaslar Kadıkoyden gelış yonunu harıtada işaretledım zaten Kadıkoyden Uskudar ıstıkametıne dogru tek yol var o yol uzerınden hıcbır yere sapmadan devam edıyorsunuz sagınızda Burhan Felek Spor Kompleksını goreceksınız Zeynepkamıl Askerlık Subesının yanında...
Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
www.salihkalic.spaces.live.com
-
-
AÖF sınawım war. Saatleri ayarlarsam qelicem Okan' cım. Güzel org.
Thx.
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler