İZMİR TAYFASI 4 ARALIK BAHÇEVANDAYIZ
-
02 Aralık 2005, 02:13
karakız guruptaki tüm rıder lar hepsi birbirinden değerli ve hepsi de ayrı ayrı iyi birer rıder ne demek rıderleri deniyorum??????? o rıder ler seni artçı olarak deniyolarmı acaba ??
karakız riderın olan kişi sana arkadaşlık dostluk olsun diye , gruptan ayrı kalma diye artçı yapar seni, madalya takılsın diye değil.. bırak riderlar seçsin seni..
Reklamlar
-
02 Aralık 2005, 08:38
havaya bağlı ben yağmurda kendime söz verdim gezilere gelemem daha ayağım iyileşmedi bile
-
02 Aralık 2005, 17:10
ARKADAŞLAR BEN SAMSUNDAN GHOST_RACER BİR ŞEY SORABİLİRMİYİM SİZE RIDER NE DEMEK AYDINLATIRMISINIZ
-
02 Aralık 2005, 19:03
bahçevan tam olarak nerde?
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
-
03 Aralık 2005, 00:36
slm şimci beni tanıyan dostlarım sen yaşıyon mu diyecekler valla işlerin yoğunluğundan daHA YENİ YAŞADIĞIMIN farkına vardım . bu geziye gelmek iisterdim ama bu seferde benim motorun günü değil miş. yorgan döşek hastanede yatıyor.dalak malak ,çiger, kalb , her tarafı dışarda organ naklini bekliyor. inşallah ilerde katılcaz arkçım ve ben sizlere bol eglenceler benim ki çıksın tutmasın izmir yoolllları
[color=blue][b]Motorcu olmayan Birine[/b][/color],
[color=red][b]MOTORCU olmanın Bedelini[/b][/color]
[size=3]ANLATAMAZSIN[/size]
-
03 Aralık 2005, 08:45
arkadaşlar hava yağmursuz olursa ordayım
-
03 Aralık 2005, 23:23
ben yazmasam yine alt sıralarda dolaşacağız İZMİR TAYFASI gevşemeyin şimdi millet görmedik gelemedik çok acele oldu gibi bahaneler bulacak toplantıyı cumaya aldık katılım yine aynı kimse artık birşey söyleme hakkına sahip değil elimizden geleni yaptık bundan sonrası herkezin gönlüne kalmış biz buradayız İZMİR TAYFASI burada gelene HOŞ geldin GİDENE güle güle allah yolunu açık etsin bunun baharı yazıda var eylemlerimiz devam edecek BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
03 Aralık 2005, 23:28
ben yazmasam yine alt sıralarda dolaşacağız İZMİR TAYFASI gevşemeyin şimdi millet görmedik gelemedik çok acele oldu gibi bahaneler bulacak toplantıyı cumaya aldık katılım yine aynı kimse artık birşey söyleme hakkına sahip değil elimizden geleni yaptık bundan sonrası herkezin gönlüne kalmış biz buradayız İZMİR TAYFASI burada gelene HOŞ geldin GİDENE güle güle allah yolunu açık etsin bunun baharı yazıda var eylemlerimiz devam edecek BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN
size ii eğlenceler arkadaşlar bol bol fotoğraflarınızı bekliyoruz benim yerimede eğlenin bari
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
03 Aralık 2005, 23:32
Forumdan Uzaklaştırıldı
abi ben kesin geliyorum bunu herkes bilsin...
kusura bakmayın cuma günü gelemedim, işler hep ters gitti zaten gelsemde kendimi çok mutlu hissedemeyecektim
fakat hasta olmama hatta pazartesi sınavım olmasına rağmen sizin geziye katılmaya ( yağmurda yağsa ) kararlıyım, ama kesin olarak dünkü toplantı sonucunu buraya yazarmısınız çünkü toplantı kararlarını bilmiyorum...
ha birde ilk başlarda buluşma yerini ve saatini yazmışsınız bunun geçerliliği nedir? yani tekrar burada bilgi yazarsanız sevinirim çünkü çigliden kalkıpta oralara gelmek zaten benim için bi gezi sayılıyoo. heheheee ama gelipte buluşamamak beni çok üzer....
-
04 Aralık 2005, 00:01
yazılılan ne ise o geçerlidir arkadaşım.gelmek isteyenlere her zaman kapımız açık....
-
04 Aralık 2005, 00:09
pazar sabahı saat 10 30 11 00 arası gaziemir migros önünde toplanılacak 11 15 hareketle bahçevanda çay içilecek geç kalan arkadaşlar için yol şöyle ayrancılar yolunda çoban et tesislerinden oğlan anası beldesine girilecek girişte ana yolda bahçevan levhası var ana yoldan bahçevan 3 km belde içinden geçilip sola dönüldüğünde 300 metre kadar ileride tekrar levha var solda bahçevan görünüyor havayı koklasanız eksoz kokusundan bulursunuz
CENGOMOTO
-
04 Aralık 2005, 00:11
Moderatör (forrap)
Bi sayfa önde 11:30 - 12:00 arası deniyordu demek ki lancelot35, yazılanlar değimiş sanırım...Yanlışmıyım cengiz abi?1 saat öne almışsınız sanırım...
-
04 Aralık 2005, 00:18
forrap çaktırma bunlar sabah sohbetini seviyor 1 saat orada kaynatıyoruz zaten hep böyle oldu yine hareket aynı saati bulur kimse kimseyi bırakmak istemiyor şimdi şu gelir şimdi bu yoldadır diye sallanıyoruz cepler açılıyor millet yatağından kaldırılıyor çaylar içiliyor gülüşülüyor motorlar inceleniyor arızalar gözden geçiyor hala geç kalanlarda arkadan geliyor :
CENGOMOTO
-
04 Aralık 2005, 00:40
-
04 Aralık 2005, 01:34
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
04 Aralık 2005, 02:51
yarın sanırım hava yine çok güzel olacak ve bomba gibi bir gezi yapalım arkadaşlar
-
05 Aralık 2005, 00:26
bomba gibi bir gezi oldu zaten kafalar patladı
CENGOMOTO
-
05 Aralık 2005, 00:34
evet bomba gibi olacak dedim, arkadamdan bir bomba patladı ne olduğunu anlayamadan
-
05 Aralık 2005, 00:46
ben geliyorum demem
-
05 Aralık 2005, 00:47
demediğin için böyle oldu zaten uyus kanka
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler