günaydın izmir mt
akşam ki buluşmaya hazırmısınız?
günaydın izmir mt
akşam ki buluşmaya hazırmısınız?
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
akşamı iple çekiyorum. güzel bi kalabalık oluşturalım akşam ben yine erkenden 18:00 gibi orda olurum.
oh oh ne güzel adamlar şimdi geziyor :D
:thumright
gelemediğim için üzgünüm .....size iyi eğlenceler diliyorum .........
by K@d@k@L
geldim dostlarımı gördüm hepsinide tek tek kucakladım sarıldım özlemişim YAW..... tabi iki teker dostlarımıda unutmadım MT03 CBR600RR FZ6 üçünüde okşadım sevdim onlarla konuştum hasret giderdim, onlarda beni kırmadılar rüzgarla, özgürlükle olan hasretimi gidermeme yardımcı oldularrrr..... Sanırım hastalıklı duygular bunlar ama İmzamdada yazdığı gibi asla bitmeyen aşk motosklet aşkıdırrr.....
Tekrar görüşmek üzere arkadaşlarr....
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
gerçekten güzel bi akşam oldu. muhabbet, gırgır şamata, en önemlisi dostlarımı gördüm fotoları bekliyoruz
foto isteriz azıcık İzmir görelim
kimsede makina yoktu demi yine, tembel bizim grup
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
mt izmir hepinize merhaba.havalar çok güzel oldu.motorlarınızla kazasız bol iyi sürüşler.
bir dahaki toplantınız nerde ve saat kaçta öğrenebilir miyim?
gelmeye çalışacağım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)