Dolmabahce, çok geçmiş olsun allah korumuş vallahi. Seninde dediğin gibi burası istanbul burda insan bulmak çok zor,umarım bu ilk ve son kazan olur.
Dolmabahce, çok geçmiş olsun allah korumuş vallahi. Seninde dediğin gibi burası istanbul burda insan bulmak çok zor,umarım bu ilk ve son kazan olur.
Geçmiş olsun..Plakayı aldığın iyi olmuşş.Yakalarlar onu
Geçmiş olsun. Yakalarlar ama kanun nasıl işliyor. Bunuda araştırmak lazım. Biz yine prifoya danışalım ne dersiniz. Çıkıp şahit falan istemesinler. Sonra da bulamayınca adama ceza falan vermezlerse o daha üzücü olur.
Sadobey
geçmiş olsun...
kırmızı ışıkların yanı sıra normal trafikte seyrederken takip mesafesinin kollanmaması ve tam k.çımızın dibine kadar tamponların dayanması da diğer bir büyük sorun..tek çözümü de trafik polislerimizin takip mesafesi konusunda ÇOK hassas davranması.
geçmiş olsun, Allah başka kaza vermesin..
MARCH OR DIE!!!
geçmiş olsun
Hocam öncelikle geçmiş olsun aramıza katıldığımın ilk dakikalarında senin notunu okudum benimde başıma geldi Avcılarda benim direk gittiğim yere Taksiciler Derneği oldu oran buldum sanada tavsiye ederim...
geçmiş olsun. ne odunlar var ya... allah korumuş.
Bul şerefsizi bence,Taksiciler derneği, şöförler odası falan cezasız bırakma trafiğin kesiceği bi cezadır ama derneğe şikayet edersen bidaha kimse ona arabasını vermez, genelde kira yada sadece şöfördür taksiciler aç kalsında camna kastetmek nedemek görsün it.....
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
[quote="prifo"]Sadobey adlı üyeden alıntı
Sadobey
vay şerefsiz vay gelde ayar olma arkadaş ya , allahından bulsun it inş.onada arkadan 4x4 bindirir , aminnnnnn
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Dolmabahce, Çok çok geçmiş olsun Allah o taksi şöförünün de belasını versin... Fakat yaralandığın zaman önce hastaneye gitmemiş olman büyük hata... Farkında bile olmadan bir kafa travması geçiriyor olabilirdin... Hastanelerin acil servislerinde zaten polis var şikayeti onlara yapıp zabıt tutulmasını sağlayabilirdin... Böylece her şeyden önemli olan canını ilk etapta korumuş olurdun... Kimsenin başına gelmemesi dileklerimle...
\"Turkish Choopers\"
walla çok gemiş olsun bu ülkede heran herşey olabilir
0 Rh +
Geçmiş olsun Kardeş... Zati oyle şeyler ticarilerden beklenir
o adamı bulup yüzleş bence...
bi yüzüne sor neden vurup kaçtığını...
benide bi kere taksi sıkıştırdı dönüşte yakaladık çevirdik, kalabalığız da, gecenin 3'ü, neden üzerime sürdün dedim "abi hastam vardı hastaneye yetiştiriyordum" falan gibi palavraya başladı. Adamın arkasındada pavyon karısı sarışın süslenmiş programa gidiyor du...o aslan kesilen vurup kaçan trafikte magandalık yapan delikanlı taksicileri tenhada kıstırınca süt dökmüş kediye dönüyolar...
ama sen yinede kaba kuvvet uygulama suçlu duruma düşme, sadece yüzleş bellidir onun taksi durağı falan.
çok geçmiş olsun...
o kişide inanıyorumki hakettiğini en kısa sürede bulacaktır.(temennim bu yönde)
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
puhahahah yahuu arkadaşlar insan bi tarihe bakar 2005 yılının konularını hortlatmışsınız bide başlığı açan arkadaş ayrılmış siteden de
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Ben de buna kızıyorum işte ;
Arkadaşlar mecmua - dergi bakar gibi site geziyor ; bir oradan bir buradan !
ESKİ KONULARI TEMCİT PİLAVI GİBİ YUKARI ÇEKEN O KADAR İNSAN VAR Kİ !
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)