hafta sonu şileye gidiyoruz (mangallı)
Reklamlar
-
Evet, aşkımın dediği gibi gerçekten de çok güzel vakit geçirdik o gün orada Haftaiçi olduğu için kimse de yoktu, yalnızca piştikçe etlerimizden nasiplenen köpekler ve attığımız ekmekleri yiyen su kenarındaki ördekler.
Kendiniz sadece mekanı kullanmak isterseniz, masa ücreti olarak 15 TL veriyorsunuz. Ama eti oradan alırsanız, yanan bir mangal geliyor ve masa ücreti ödemiyorsunuz. Biz bilmediğimiz için tam teşekküllü gittik ama, bir dahaki sefere hem o kadar eşyayı taşımamak hem de mangalı yakmakla vakit kaybetmemek adına alışverişi oradan yaparız büyük ihtimalle.
Bu arada, internette gittiğimiz mekanın internet sitesini buldum arkadaşlar, mutlaka inceleyin bence, hayran kalacaksınız:
Karamandere Köyü - Saklı Cennet
http://www.silekaramanderecenneti.com/main.html
Reklamlar
-
dreamdark adlı üyeden alıntı
Evet, aşkımın dediği gibi gerçekten de çok güzel vakit geçirdik o gün orada
Haftaiçi olduğu için kimse de yoktu, yalnızca piştikçe etlerimizden nasiplenen köpekler ve attığımız ekmekleri yiyen su kenarındaki ördekler.
Kendiniz sadece mekanı kullanmak isterseniz, masa ücreti olarak 15 TL veriyorsunuz. Ama eti oradan alırsanız, yanan bir mangal geliyor ve masa ücreti ödemiyorsunuz. Biz bilmediğimiz için tam teşekküllü gittik ama, bir dahaki sefere hem o kadar eşyayı taşımamak hem de mangalı yakmakla vakit kaybetmemek adına alışverişi oradan yaparız büyük ihtimalle.
Bu arada, internette gittiğimiz mekanın internet sitesini buldum arkadaşlar, mutlaka inceleyin bence, hayran kalacaksınız:
Karamandere Köyü - Saklı Cennet
http://www.silekaramanderecenneti.com/main.html
inş hep beraber gidelim bi hafta sonu emrecim yer güzel
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
kışın en az üç dört sefer şileye gittim her gittiğimde deniz çarşaf gibiydi yazın böyle olmuyor mubarek
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali
http://www.apaydinmakine.net
-
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
inş hep beraber gidelim bi hafta sonu emrecim yer güzel
İnşallah, ben bayıldım mekana, artık müdavimiyiz bu yaz. Geleneksel mangal mekanımız olacak.
-
yeschim bilgiler için çok teşekkürler bizde keşife gidiyoruz bakalım başka bir güzellik bulabilecek miyiz ???
-
İnşallah, ben bayıldım mekana, artık müdavimiyim bu yaz. Geleneksel mangal mekanım olacak.
tek sorun senin calışma saatleri bize uymuyor kardeşim biz hafta sonu müsait oluyoruz heralde
:
-
ugurapay adlı üyeden alıntı
kışın en az üç dört sefer şileye gittim her gittiğimde deniz çarşaf gibiydi yazın böyle olmuyor mubarek
kışın soğuk yazın dalgalı mübarek
-
tek sorun senin calışma saatleri bize uymuyor kardeşim biz hafta sonu müsait oluyoruz heralde
Benim de arada denk geliyor haftasonuna iznim ya da gececiliğim; denk geldiği bir gün gideriz olmazsa.
-
hirkil adlı üyeden alıntı
yeschim bilgiler için çok teşekkürler bizde keşife gidiyoruz
bakalım başka bir güzellik bulabilecek miyiz ???
Rica ederim O kadar güzel yer var ki aslında bilinmedik ama bize yakın gerçekten keşfetmek gerek Kolay gelsin tekrar iyi eğlenceler
-
Benim de arada denk geliyor haftasonuna iznim ya da gececiliğim; denk geldiği bir gün gideriz olmazsa.
tamam kardeşim
yeşimi almıcaz dimi bu arada
:
-
Biraz tecrübe kaandıktan sonra bu tip gezilere bende katılmak isterim arkadaşlar. İyi eğlenceler sizlere.
-
tamam kardeşim
yeşimi almıcaz dimi bu arada
Olmazzz Yeşim'im olmadan şuradan şuraya adımımı atmam
-
Olmazzz
Yeşim'im olmadan şuradan şuraya adımımı atmam
zaten bizde sizi tek düşünemiyoruz canım
:
-
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
Sağolasın Caner'cim, bizden de selamlar.
-
ekaragz82 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bende sabah sizinleyim ama sabh uyanabilitsembide tel no falam göremedim bend
pm attım sana telefon numarasını
korkut 250 adlı üyeden alıntı
İyi eğlenceler arkadaşlar malesef çalışıyorum sizlere katılmak isterdim doğrusu.
ah be korkut abı keske ayarlasaydın neyse bırdahakılerıne ıns
yeschim adlı üyeden alıntı
Arkadaşalar eşimle perşembe günü biz de Şile'ye mangal yapmaya gittik, nerede mesire yeri var nerede mangal yapılabilir araştırdık. Zaten sezon açılmamış çoğu yerde fakat iki yer keşfettik ve birinde yaptık mangalı çok hoşumuza gitti fakat malzemeleri oradan almadığınız taktirde 15 ytl. ödemek zorundasınız, ama eşim 150 isteseler yine verirdik dedi çok güzeldi biz çok memnun kaldık bir kaç da foto ekliyelim fikriniz olsun
Tarife gelince Şile belediye sapağına gelince dört yolun sağ tarafında Saklı Dere'yi gördünüz mü diye bir tabela var oraya mutlaka girin
Eğer hizmet veriyorlarsa orada kalmak isteyebilirsiniz gerçekten çok güzel bir yer ama değilse yine aynı yolun devamında sola saparak ilerliyorsunuz Karamandere Köyüydü sanırım tam hatırlayamadım ama sorarsınız bent kenarı deyince herkes gösteriyo yolu
2-3 km gidiyorsunuz ve süper bir mangal mekanı
Biz çok beğendik size iyi eğlenceler
Yalnız yol çok rüzgarlıydı ek bilgi olsun
tesekkurler oraya bakmayı unutmayacagız neden gelıp yol gostermıosunuz
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
iyi eglenceler arkadaşlar...
kazasız belasız bol eglenceli bir gün dilerim hepinize
saol cagla apla
Lucastorn adlı üyeden alıntı
Biraz tecrübe kaandıktan sonra bu tip gezilere bende katılmak isterim arkadaşlar. İyi eğlenceler sizlere.
herzaman beklerız
-
6 kişimiyiz koca mt nerde yahu
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
gelmek istiyomda kesin konuşmak istemiyom akşam olsun bizim tayfayada bi sorum orman havasına ihtiyacım var vala
sedat_57 adlı üyeden alıntı
6 kişimiyiz koca mt nerde yahu
sen iste zaten bi ben 6 kişi ile gelirim :D
-
sakinseytan adlı üyeden alıntı
gelmek istiyomda kesin konuşmak istemiyom akşam olsun bizim tayfayada bi sorum orman havasına ihtiyacım var vala
bi apacheciyi aramizda görmekten gurur duyariz bi grup liderine ihtiyacımız var mangali yakacak ama grup lideri
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
sakinseytan adlı üyeden alıntı
aksam konusuruz ozaman sen ısını ayarlarsın ıns
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler