arkadaşlar gezmeye gidiyoruz yarışa değil sedat ın dediği gibi herkes gelsin haftasonu zevki yapalım biraz...
By Hirkil
saka yapırouz saten sedatla konustuk sımdı bulusma yerını ayarlıcaz ben e-6dan gelıcem kavacık otagtepeden bı arkı alıcam ordan bı yere gecıcem
hehehehe :D reşit bu arada kartal sahıl yolundakı mıgrosta bulusalım yada benle orda bulusun kacta orda olım
iyi geziler beyler
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
arkadaşlar belli değil ama bakmıssın ben de orlardayım....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
herkese şimdiden iyi eğlenceler bu arada annelerimizi anmadan şileye mileye gitmeyin sakın aaah aah şimdi sınavlarım falan olmasaydı bende bi darülaceze gezisi daha düzenlerdim ama kısmet değilmiş tekrar iyi eğlenceler dilerim
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Konuyu Toplam 9 üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
hirkil, elektromurat, canercamalan, sametrix, jonturq, chagyy, semih39, ergün1968
hadi ama gelen yok mu???
By Hirkil
şile güzel yer geçen sene gitmiştim ama buradan çıktığımda 65 km yol demek oluyo..
bide kartala falan girersem kaybolurum kartal bana girrer
yol git git bitmiyo avrupa yakası olsa bence daha iyi olurdu.
TRAFİK: tatlı tatlı ilerliyor, ne hızlı, ne yavaş, ne sıkıcı, ne de akıcı.......
::pcgum:: [COLOR="DarkSlateBlue"][B][I][U]...M u R a T...... Motorunu seviyorsan kendinden başkasına verme.... [/U][/I][/B][/COLOR] ::123434:: Not: bilinç altı ::yanliss:
TRAFİK: tatlı tatlı ilerliyor, ne hızlı, ne yavaş, ne sıkıcı, ne de akıcı.......
::pcgum:: [COLOR="DarkSlateBlue"][B][I][U]...M u R a T...... Motorunu seviyorsan kendinden başkasına verme.... [/U][/I][/B][/COLOR] ::123434:: Not: bilinç altı ::yanliss:
ıns gelırsın
arkadasım 3-4gunlugune yatılı gezıye cıkmıyoruz annemınde bı yere kactıgı yok bana bahane yaratma sınavdı carttı curttu
kardesım onlınesen konusalım bende bcekmeceden gelıorum beraber tıpıs tıpıs gıderıs
arkadas benımle aynı yerde oturuyor uyarsa ona ben alırım onu
dedıgım gıbı msnı ekle ıstersen konusalım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)