allah iyiliginizi versin len hanımda takip ediyo mt yi kase falan yok yok gelemiyorum
allah iyiliginizi versin len hanımda takip ediyo mt yi kase falan yok yok gelemiyorum
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
10 GR AZMI BE ABİM ZATE SENİN KAFAN NEKADAR KİNE.İYİDİR İYİDİR 10 GR YETER SANA..
YOK YA ŞU ALMAN ASKERLERİNİN TAKTIGI ŞEY .TAS MI KASE Mİ.ONU DİYORDUK BE YİNEMİ YANLIŞ ANLAŞILDIK OOOFFFFF. YİNGE SEN OKUMA BEEE
TAMAM SÜLERİM BE
ABE DAVUUTTT BAK KIZANCIK SEN GELMEYON DEYE
KRIZCİKLERE GİRMİŞTİR .BEYATAKLARA MAHKUJM OLMUŞTUR BEE.SENİN YAPTIGINA BAKASIN.DAVUT ABEM YOKSA BENDE YOKUM BEN ÖLDÜM BİTTİM..BİTLENDİM DER BE YA. BU SENİN YAPTIGIN REVAMI BE YA BU KIZANCIGA
ÇOKTA KARİZMATİK BU DELİKANLI
İDOLÜM VE SEVGİLİ EŞİ
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
n olmuş buraya yav .....hamama çevirmişiniz... adamımım topağı n hale gelmiş.....yöneticiler uyuyomu......
by K@d@k@L
davutlara yani ben alaçatıya kankamın yanına gidiyom
pazar işler yoğun size iyi eğlenceler
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
kazasız belasız keyifli virajlar yaparsınız işallah gelmeyen yoktur umarım eksik falan...
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
YİNE gezinin sonundayız.evimize sag salıim geldik merak eden dostlara resimleri biraz dan gösteririm
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
selam herkeze bugün aranızda olamadım insallah ilerki gezilere Babam bugün yanınıza uğradı. Oğuz abiyle ve birkaç kişiyle görüşmüş. kısada olsa bende Oğuz abiyle tlfonda konuştum. iyi tesadüf oldu sesinizi duydum. İçimde gelememenin burukluğu biraz hafifledi
Babama selam söylemesini istemiştim umarım ulaşmıştır hepinize.
geziniz inşallah iyi geçmiştir ve kazasız belasız tabi
gziyle ilgili haberleri ve fotoları sabırsızlıkla bekliyorum.
biraz sorunlu gittik ama güzeldi gerçi tadı damagımda kaldı erken döndüm ama güzeldi sizle yol yapmak tşk ederimmm
bende geldim eve hala inanamıyorum döndüğüme
biraz soluklanayım motorun yanına inip eksiklerin listesini çıkarıcam
avatarından tanıdık geldin. facete görmüştüm sanırım seni ortak arkadaşlar var motosiklet kullanıcısı oldugunu bilmiyordum yakın zamanda görüşürüz
evettt hoşgeldinizzzzzz
haberleri aldım :D telefon trafiğinden olan bitenden haberim var
olacak böle şeyler.
adam kt yi 1000cc yaparsa şaşırmam şimdi:D
Fotolar nerde oğuz abiiiiii çok yavaşsın
morelim bozuk BJK yedi zaten 1 gol
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
güzelbi dostluk ve sıcak bi ortam var grupta .elimden geldiğince katılmaya çalışıcam
hadi bakalım resimleri atında resimlerle avutayım kendimi :
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)