ah ah bende katılmak cok isterdım arkadaşlar pazar gunu gemi var calışmak lazım,isterseniz donuşte gelin benim dukkana cay iceriz
ah ah bende katılmak cok isterdım arkadaşlar pazar gunu gemi var calışmak lazım,isterseniz donuşte gelin benim dukkana cay iceriz
[B]joker[/B]
[B]live to ride-ride to die[/B]
motoru verdik aslan ustaya sanırım pazara kadar yetişmicek grenajlarıda yarın boyacıda boyatıcam güzel bişeyler çıkıcak sanırım ama pazar katılamıyabilirim
Bacoman
arkadaşlarım malesef çok istedigim bu geziye işlerimden dolayı katılamayacagım,sizlere kazasız belasız bol keyifli geziler diliyorum.
sevgiyle kalın.
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
merhaba arkadaşlarım.peki bu yagmur durumu ne olucak.hava yagış veriyor.hele bügünkü gibi yagmur olursa nasıl gidilecek merak edeyorum.yani programda bir degişiklik varmı.
yarın sabah görüşmek dileğiyle flamayı ben alırım migrostan allaha emanet olun epiniz
katılımcı arkadaşlar.. deponuz dolu.....neresinin boş olacağını biliyosunuz...
by K@d@k@L
ABİ GEREKİRSE MİSAFİRLERİDE AL HEM ONLARDA GEZMİŞ OLUR.HERKEZ
İÇİN DEGİŞİKLİK OLUR
SENİN KİLON TUTMUYOR.AMA ÇOK İSTİYORSAN BUYURGEÇ ÖNE SENİN KASE NASIL ARKADAN NASIL GÖZÜKÜYORDU YANİ ŞEYİ DİYORUM KASE KASE HANİ KAFANA TAKIYON YA TAS GİBİ SENİN ONDANMI VARDI ?
JEYNA ÇOK KALABALIK GELECEZ.ÇAY PARASINDAN BATMAYASIN CESUR BİZİ GETİRİR HERALDE ORAYA .AMA SEN YİNEDE TARİF ET
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
DAVUTUM BEN SENİ TANIRIM SEN BİZE SÜPRÜZ YAPARSIN.BİZDEN BİLE ÖNCE ORDA OLURSUN
HAH ŞÖLE BEN DE ONU ANLATMAK İSTİYORDUMDA NASIL ANLATACAGIMI BİLEMEDİM.VALLA ZEKİ ÇOCUKSUN VESSSSSELAM
VALLA MERT GÜLME KRİZİNE GİRDİM.TEKNİK MESELESİNDEN
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)