Konuyu Toplam 14 üye okuyor. (12 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
tr.davutak+, oguz çatal, Hay.alper.est, wert_35+, aguila, ahmet__, harbiturk, facia42, deception, ozgursarica, cometgt, mitmuallim
yakın illerdeki gelebilecek arkadaşlarıda bekleriz
Konuyu Toplam 14 üye okuyor. (12 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
tr.davutak+, oguz çatal, Hay.alper.est, wert_35+, aguila, ahmet__, harbiturk, facia42, deception, ozgursarica, cometgt, mitmuallim
yakın illerdeki gelebilecek arkadaşlarıda bekleriz
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
hallederiz kardeşim sen gelince ara beni.eve götürürüm ben seni uğrasma dolmuşlarla falan gerek yok.
elde avuçta kalanla katılmaya calışcam size karaburun süperdi valla çok güzel çadır kurcak yerler keşfettim değerlendirelim oraları havalar biraz daha ısınınca mt kampı kuralım
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
VALLA ALEMSİNİZ YA ADAM CAN DERDİNDE DAVUT ETTT DERDİNDEE
oguz çatal, wert_35, izmirli_ua, shadow_57, tr.davutak, Re&aL R@pToR, aguila, harbiturk, deception, ozgursarica, cometgt, mitmuallim
Dostlar Sizlere Doyum Olmuyor Ama Sabah çok Işim Var .ben Yatıyorum
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
ah abi yaa gezi Cumartesi olsa uça uça gelicem ama pazar günleride bana uygun olmuyor ondan dolayı ben katılamıyorum size iyi eğlenceler şimdiden. canım çok sıkılıyor bu duruma
Cesur abi hayırdır ne oldu? merakta bırakma bizi bi ihtiyacın olursa burdayız. Yardımcı olabileceğimiz bir konu varmı sana?
yeni motorumu test etmek için güzel bi fırsat olucak pazar günü görüşmek üzere
not: gökalp arıyorum seni teline bak cuma günü musaitsen motora bi bakalım
Bacoman
oh oh nerede hareket ..orada bereket...
stund_rider35 kardeşim takip ediyorumda seni....hep bu hafta gezi yokmu ...nereye gidiyoruz ..nereye çufçufluyoruz...bu hafta toplantı varmı..nerede toplanıyoruz .bunun gibi sanal alemde iştirakın ve soruların oluyor..ama hiç gelmiyorsun..nerede görülmüş bu tarihlerde cumartesi topak açılmış...seni hiç görmiyen arkadaşlar var aramızda..senin için birdahaki sefere cumartesi topak açalım da bikere olsun katıl bari..olaylara yabancı kalma yanlış anlama beni ..amacım seni gazlamakiyi bir arkadaşsın senide aramızda görmek istiyoruz
by K@d@k@L
baco nerelerdesin sen be kardeşim yaşıyormusunpazar sabahı görüşürüz.FT İZMİR de misafiimiz olacak onlarda geziye renk katacaklar
MERT KARDEŞİM ANNEMİZ NASIL OLDU .ELLERİNDEN ÖPERİM GEÇMİŞ OLSUN
BEN PAZAR GÜNÜ BİR BAKARIM SEN MERAK ETME
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
MERT KARDEŞİM ANNEMİZ NASIL OLDU .ELLERİNDEN ÖPERİM GEÇMİŞ OLSUN
çok teşekkür ederim oğuz abim annemin hastalığı kalıcı kronik yüksek tansiyon hastası raporlu yani ömür billah ilaç kullanıcak süreklide kontrole gidiyoruz bugünde o kontrollerden biriydi gittik geldik işte hastaneleride hiç sevmem allah kimseyi düşürmesin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)