İZMİR TAYFASI 27 KASIM PAZAR MEVLANA&TİRE RESİMLERİ
-
İzmir tayfası
27 kasım pazar günü yani yarın buca mevlana dayız
Buluşma günü..............27 kasım 2005 pazar
Buluşma yeri............... Buca mevkii şirinyere gelmeden NATO önü
Buluşma saati............. 10.30 - 11.00 arası
Hareket saati..............11.00
Gezi yeri.................... Buca Mevlana
Rakılar şirketten muhahahahah
Reklamlar
-
yağmur yağmazsa gelirim yağarsa beni beklemeyin sizlere iyi eğlenceler yağmur yağmaz sa bana da iyi eğlenceler
selam ve saygı
-
kanka aşk olsun biz yağmur çamur dinliyomuyuz piyade gurubun çekirdeklerinden dedik ilk kayış atan sen oldun aşk olsun
-
arkadaşlar gidilecek yer hakkında biraz bşlgi alabilirmiyiz mümkünse
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
valla gruptakilerin fazla bir bilgisi yok sadece mustafanın var galiba.
-
-
karakiz adlı üyeden alıntı
kimse gelmiomu bu gezi ye yaw hani eller
: gelenler bi el kaldırsın bakiim
Karakız,mekan buca ve izmir manzarasına hakim bir yer olan tıngırtepe denilen tepede,nargilesi müthiş güzel,ortamı sıcak,fiyatları ve servisi de makul,muhtelif yiyecek içecek çeşitleri mevcut
-
eğer beni alabilecek biri olursa ben gelirim arkadaşlar daha kimsede ses yok ama neyse kimse gitmio mu ya
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
evet arkadaşlar niye kimseden ses yok
-
az önce aldığımız bir habere göre yarın yağıştan dolayı toplantı konakta çınar sinemasının karşısındaki EFES pastanesine alınmıştır saat 13 ten itibaren toplanılacaktır umarım herkezin ulaşımı için rahat olur HAYDİ İZMİR TAYFASI KATILIM GÖSTERİN ( eğer sabah yağmur olmazsa bir önceki A planı geçerlidir ) mevlana için buluşma noktası ve saati aynıdır
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
APV41 adlı üyeden alıntı
az önce aldığımız bir habere göre yarın yağıştan dolayı toplantı konakta çınar sinemasının karşısındaki EFES pastanesine alınmıştır saat 13 ten itibaren toplanılacaktır umarım herkezin ulaşımı için rahat olur HAYDİ İZMİR TAYFASI KATILIM GÖSTERİN
cenkis abi orası kabandı haberin o
-
APV41 adlı üyeden alıntı
az önce aldığımız bir habere göre yarın yağıştan dolayı toplantı konakta çınar sinemasının karşısındaki EFES pastanesine alınmıştır saat 13 ten itibaren toplanılacaktır umarım herkezin ulaşımı için rahat olur HAYDİ İZMİR TAYFASI KATILIM GÖSTERİN
kimse yanlış anlamasın ,sabah kalkarım havaya bakarım,yağmur yağmayacağına kanaat getirirsem ,montumu kaskımı giyer yola koyulurum,1 haftadır neredeyse kontak açmadım yağmurlardan,sürekli kapalı mekanda çalışıyorum,biraz yol yapmam açılmam lazım,niyetim tire'ye gitmek ,
ama eğer yağmur yağarsa size katılabilirim,hiç olmazsa dostlarımla beraber haftasonumu geçiririm ,ama pastahane ortamı sarmaz beni onu da söyleyeyim,
saygılar ve sevgiler
-
bence de mustafanın düşüncesi mantıklı. sabah bakarız havaya, yağmur yağmayacak gibi görünürse pazar pazar pastanede tıkınmanın ne gereği var. çıkarız yola. yağarsa da merkezde bir mekan olabilir. ama efes pastanesi kapalı deniyor, garanti bir mekan ismi söylemek lazım..
-
-
arkadaşlar nato önümü yoksa pastahanemi karar verildimi ben nato öne gidecem pastahane kapalıymış 30 da kadar beklerim bilginiz olsun.
selam saygı
-
MEVLANAYA KARAR VERİLDİ HAVA AÇILDI SAAT 12 YE KADAR NATO ÖNÜNDE TOPLANILACAK ORADAN 12 15 TE HAREKET EDİLECEK knn cep 05364248180 apv 41 cep 05369281306
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
-
apv41 (cengiz abi sanırım) bana özelden mesaj atıp "hadi kalk gel karşıyakadan gelenler olacak takıl onlara tanışalım" demiş. 3 haftadır pazar dahil sabah 8 akşam 8 çalışıyorum. gezileri buluşmaları buradan takip ediyorum, hala uygun zaman bulamadın mı kardeşim diyenler olacaktır ama gerçekten de yok zamanım. 3 haftam akşam 8.30da eve gelip ayayküstü birşeyler atıştırıp yatmakla geçti.
ama bu p.tesiden itibaren eski düzenime geri dönüyorum. ilk fırsatta...
-o-o-o-Altissima quaeque flumina minimo sono labi-o-o-o-
------------------
35 AT 1180 B rh(+)
-
-
Günümüzü hemen özetleyim.. Havanın nasıl olacağı belli olmadığından topikte bir karışıklık yaşandı. Yağmur yağacak zannedildi. Natonun önünde 12 de toplanabildi herkes. Mevlanaya gittik, egelim arkadaşımız da yeni motoruyla oraya geldi ney eşliğinde 1 saat ruhumuzu dinlendirdikten sonra bu hafada motor grubunu burası kesmez deyip tireye gitmeye karar verdik...
Yola koyulduk ama baktık grubun bir kısmı meydanda yok, biraz bekledikten sonra zaten saat da geç olduğu için biz yolumuza devam ettik, tireye sorunsuzca vardık. O açlıkla orada harika bir tire kebabı menüsü bizi bekliyordu tire kebabı, gözleme ve üzerine de ilk kez gördüğüm nefis karadutlu lor peyniri tatlısı süper gitti doğrusu tam biz yemeğimizi yiyip çaylarımızı içerken grubun geri kalanı geldi. ( EgeKnn,ve artçısı, APV41 ve eşi, red-pepper ve kızkardeşi) sonradan öğrendik tabi neden bu kadar geç kaldıklarını, ve öğrenince yıkıldık gülmekten meğerse red-pepper arkadaşımız benzin almayı unutmuş ve benzini bitmiş, sonra benzin almışlar ama daha sonra da sadece benzini almayı unutmakla kalmamış artçısını da unutmuş gaziemire kadar o şekilde gittikten sonra kenan kardeşimiz kırmızı ışıkta dururken farketmiş, sormuş nerde artçın diye, red- pepper o zaman uyanmış nihayet sonra tekrar geri dönmüşler artçısını almaya (acaba kızkardeşine komplo mu düzenlemiş diye şüphelenmedim değil bu arada ev içinde rekabet falan vardır kimbilir, yoksa insan artçısını yolda unutur mu ya )
Neyse.. sonradan gelenlerin de karınlarını doyurmasını bekledikten sonra mustafa kardeşimin götürdüğü hoş biryerde çay kahve faslı yaptık. orasının atmosferinden midir nedir ama grup nedense gülme krizine tutuldu orada
Ve dönüş zamanı geldi, yola koyulduk. herzamanki gibi piyadeyi tutana aşkolsun, kardeşimizin kadranı 80 de duruyormuş. gruba ricam para toplayalım aramızda arkadaşımıza doğru çalışan bir kadran alalımki bilsin nasıl gitiğini, arada yavaşlaması gerektiğini anlasın
dönüşte kipa önünde toplanıp ayaksütü veda sohbeti yaptıktan sonra elerimize dağıldık. sonuşta karışık başlayıp sonu çok güzel gelen harika bir geziydi.
eylemlerimiz devam edecek
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler