sanırım bu haftasonu da hava güzel olacak ve bizi yine güzel bir gezi paklar dimi arladaşlar bu sefer hava daha da sıcak olacakmış galiba. bu durumda deniz olan biryere geziye ne dersiniz? mesela çeşme gibi..
sanırım bu haftasonu da hava güzel olacak ve bizi yine güzel bir gezi paklar dimi arladaşlar bu sefer hava daha da sıcak olacakmış galiba. bu durumda deniz olan biryere geziye ne dersiniz? mesela çeşme gibi..
arkadaşlar sağolun fakat benim motor bu seferde 70 i geçmiyor fakat 70 den fazla gibime geldi bakalım gezide ölçeriz artık
Neeeee? 70 mi yapıyor? Bizim 50 tt 80 yapıyor yaw!
I'M BACK !!!
okram abi güle güle kullan abi motorun referans ları çok iyi Allah tekerini düz tuutsun hayırlı olsun .
saygı ve selam
okram ve egelim motorunuz hayırlı olsun.kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle.
bu arada baris abi merhaba.ANTALYA GRUBU ÖZGÜR ZORLU.marmaris çok harika.bide semihin dövmesindeki anlami soran olmuyor abi.BBRR adlı üyeden alıntı
özgür abi sen 80 ile git bakalım ben 60 la gitcem hangisi geçecek
Bedri,
Ben 151 rs aldın sanıyordum. Şimdi rs başlığını okudum Kinetic almışsın. Fotoğraf yok mu fotoğraf?
I'M BACK !!!
bedri cim geçmiş olsun diyorum ama sana için için kızmadan da edemiyorum yahu bu kaçıncı eline koluna dizine yazık altında parçaladığın motorlara yazık biraz akıllan uslan artık hızlı motor kullanmak iyi motor kullanmak demek değildir kullandığın motorun yapısı özellikleri kullanım amacı neyse ona göre kullan biraz temkinli dikkatli ve güvenliği asla elden bırakmadan kullanmak kendini ve başkasını riske atmamaktır iyi motor kullanmak...... neyse ben yine sana abi nasihatı yapayım sen ister dinle ister dinleme seni sevdiğim için kızıyorum bunu da bil lütfen biraz daha dikkatli ol artık........
bu arada derin kardeşim demişki kenan tüm gezi ve toplantıları kısa mesajla herkesin cebine atsın olddduuuuuuuuu
okram abisi motorun hayırlı olsun sevindim doğrusu allah kaza bela vermesin
Anlaştık o zaman. Benim cebim sende vardı zaten.
Bu arada deer'i ben alayım diyorum, nasıl olur? Ama önce benimkini elden çıkarmak gerek, o nasıl olacak bilmiyorum.
I'M BACK !!!
al kanka yabancıya gitmesin bari deer sen 150 ut yimi elden çıkarmam lazım diyosun??
YAV KENAN ABİ BEN YAVAŞTIM ZATEN SAVRULDUM DENGEYİ KAYBETTİM ARKADAKİNİN HAREKETİ İLE BEN ASFALT SEVDALISIYIMMMMMMMMMMMMMMMMM
belli bedri asfaltı güzelcene öpseydin...
Kanka, evet 150 ut gitmezse yenisi nasıl olacak?
(Sen fiyatı 2500'e filan düşürdün mü bu arada?)
Son fiyat ne, onu da söyle.
I'M BACK !!!
eeeeeeee hala fotoğraflar gelmemiş :
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
çok beklersin daha karakız.benimkileri beğenmiyorlar ama burayada resim göndermiyorlar nasıl olacak bu iş
walla bilmiom birilerinin el atması lazım artık ama kimin onu bilmiom işte ama resimleri görmek istioz artık
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Satılık UT mi var grupta hemen alyım bekletmeyelim.
Heyecan yaparım hemen de!
Okram, motorun hayırlı olsun. Nihayet aldın demek. İnşallah dediğin motordur (Jinlun 200 Kross) Kilit güvenlik işlerini nasıl hallettin? Önümüzdeki toplantıda görürüz artık! Bu arada resimleri hala bekliyoruz. Kenan !!!
evet arkadaşlar resimleri ekliyorum sabırsızlıkla beklediğinize deyecek
nar suyu içen ağır abiler
URL=http://imageshack.us][/URL]
mustafa kardeşimizin götürdüğü kebapçı da tire kebabı ve üzerine de harika peynir tatlısını yiyip muhabetimizi ettikten sonra yine çok hoş bir mekana çay içmeye gittik ve muhabetimize burada devam ettik
herzamanki gibi dönüşte yine gaziemir kipa da durarak toplandık ve ayak üstü sigara ve ayrılık sohbetimizi yaptık artık herkes evine
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)