SINAVDAN GELDİM YIRTTIK GALİBA...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
bende geldım sımdı sınavdan.doğuştan yetenekliyim galiba ,ilk defa vitesi sürmeme ragmen vıınnnnn vıııınnnnnn...
sınava gırılen yrde gormek ıstedıgım motorlar vardı şans o matorlarda ordaydı,kullananlarla konusma sansım oldu..guzeldı ortam.onemlı olan bayan suruculerın olmasıydı
-
bugün bendegirdim sınava.sınav olayı zaten tamamiyle komedi bence .ben kalkıp üsküdardan kendi motorumla kayışdağına sınav yerine gelip sınava giriyorum.sınavda 4 tane labuttan geçmek.tabi burası türkiye herşey olabilir.gerçi sınav bahane ama ortam şahaneydi.birdaha snav olsa birdaha giderim doğrusu.
-
arkadaşlar ben bu ehliyet sınavı işinin komediden başka birşey olmadığını düşünüyorum... toplam 30 saniye motor üzerinde kaldım ve belkide ömründe motosiklet kullanmamış biri bana geçer not verdi??!! motorun üzerinde zorlukla duranlar da geçti eminim.... bu kadar gayrıciddi bir uygulama yerine daha düzenli ve gerçekten hak edilerek alınmalı bence ehliyet...
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
serk,
arkadaşlar ben bu ehliyet sınavı işinin komediden başka birşey olmadığını düşünüyorum... toplam 30 saniye motor üzerinde kaldım ve belkide ömründe motosiklet kullanmamış biri bana geçer not verdi??!! motorun üzerinde zorlukla duranlar da geçti eminim.... bu kadar gayrıciddi bir uygulama yerine daha düzenli ve gerçekten hak edilerek alınmalı bence ehliyet...
+1
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler