ANTALYA 11.12.2005 Phaselis ve Tekirova Gezisi ANTALYA
Reklamlar
-
Arkadaşlar, toros dağlarının denizle buluştuğu o eşsiz yollarda hem motosiklet kullanmanın zevkine varalım hemde klasikleşen mangal partilerimizden birini daha gerçekleştirelim.
Toplanma Noktası : Cam piramit karşısı BP
Toplanma Saati : 10:00
HEP DESTEK, TAM DESTEK.
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
Reklamlar
-
-
powerbyaydın yoksa ben yokum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han, + 1000000
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
-
Etmeyin eylemeyin abiler Aydın 15 ay sonra gelecek. O zaman beraber yine gezeriz.
-
bu sefer koko olucakmı?bı parcada aydına gondeririz ;)
''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
AB RH (+)
-
-
oo yine kopuyoruz kopacagiz kopacaklar.ya bu antalya grubu acayip bir ekip.ne bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjimiz var.millet imrenecek yine kalkip taa uzaklardan gelesileri gelecek.yagmur çamur sicak soguk dinlemiyoruz.motosiklet net ile var olduk ve büyüyoruz.saygilar.
MT Motorize07 Antalya Grubu
-
Abi bizde variz kambersiz dugunmu olurmus bee seytani almadan yola cikmayin:-) benim rolanti de bitti zaten arkalarda kalmam merak etmeyin . Huseyin abi sen geleceksen bari Ferdi gelmesin ikinizi nasil doyururuz biz yaa, deve kesmemiz lazim. Dunya ekonomosi sarsiliyor siz yemek yiyince yaww.
-
abı benım fıkrımne bılıyonuzmu bu sefer sadece kokorec ekmek ve cola ıvırzıvıra gerek yok ne dersiniz?
AB RH (+)
-
Kokoreç alalım tamam. bende ona uygun mangal olacak evde. Kokoreç sevmeyenlerde sevdikleri malzemeyi getirirse itinayla pişiririz.
-
Olympos ilerde dusundugum bir yol. Phaselis, Çıralı Yaz gelse de. Yolumuza baksak
-
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
yaw zaten mangalabilegerek yok gibi yanartaş ne gune duruyor bi tava bide caydanlık işgormezmi
AB RH (+)
-
Kokorec uyar hemde nasil uyar . Motorlar dizi dizi kokorecler cantalarimizdan fiskiriyor abii motorculuk ruhu budur iste. Mangali bosverin egzozun uzerinde yapariz iste komur parasina yaziik.
-
-
izmirdeki geziler devam ediyor allah içinize sindirsin baharda hep beraber bir mangal yaparız artık forrap bizim gezileri ve toplantıları ihmal etmadi ya sizinkilerede gelir artık sık sık işleri bitsin hele bak neler yapacağız biz onunla ege bölgesi cennet gibi maaşallah hala geziler ve etkinlikler devam ediyor sizin mangalın dumanıyla bizimki havada bir yerlerde selamlaşıyordur umarım bahara antalya ve İZMİR TAYFASI bir mangal partisi organize ederiz dillere destan olur
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
-
Gezi tarihi bir hafta öne çekilmiştir.
-
APV41 adlı üyeden alıntı
izmirdeki geziler devam ediyor allah içinize sindirsin baharda hep beraber bir mangal yaparız artık forrap bizim gezileri ve toplantıları ihmal etmadi ya sizinkilerede gelir artık sık sık işleri bitsin hele bak neler yapacağız biz onunla ege bölgesi cennet gibi maaşallah hala geziler ve etkinlikler devam ediyor sizin mangalın dumanıyla bizimki havada bir yerlerde selamlaşıyordur umarım bahara antalya ve İZMİR TAYFASI bir mangal partisi organize ederiz dillere destan olur
harika bi fikir üstat biz izmire geliriz yada siz antalyaya gelirsiniz hiç olmadı tam yolun ortasındabi yerlerde yinebuluşur icraatimizi gercekleştiririz kimbilir belki yine barış abimizin orada buluşuruz arabayla gidip tecrübe edindikbi dahaki sefere marmarise motorla cok rahat gelebiliriz ;)
AB RH (+)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler