ANTALYA 11.12.2005 Phaselis ve Tekirova Gezisi ANTALYA
Reklamlar
-
Abi bence basina haber verelim eger oyle buyuk bir bulusma olacak ise. Motorculuk kardesiligini tum Turkiye gorsun. Motosiklet net gruplarinin kardesligi ornek olsun millete.. Siz bize izmirden Boyoz getirin bizde size Bazlama getiririz. Yoresel yemek degis tokus hesabi heeh
Reklamlar
-
dikkat ediyorum ki sitenin en aktif iki tayfasi omuzomuza.zaten izmiri ezelden severiz.koko mu himm.köfte neden olmasin.ekip tam gelecek gibi görünüyor ki zaten gelecekler.gelmeyen bilya oluyor bunu unutmayalim.
MT Motorize07 Antalya Grubu
-
ne yani bu durumda vatani gorevini yapmakta olan powerbyaydin kardesimizle crayzy kardeşler bilyamı oluyor kendileri
''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
AB RH (+)
-
-
EgeKnn, Her zaman bekleriz. Gelin misafirimiz olun. Yatılı gelirseniz sizleri eşim ve ben seve seve misafir ederiz.
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
-
eyvallah dostum inşallah gelebiliriz bizde misafir olmaktan büyük keyif ve gurur duyarız saygı ve sevgiler sana ve ailene
-
fromalanya adlı üyeden alıntı
ne yani bu durumda vatani gorevini yapmakta olan powerbyaydin kardesimizle crayzy kardeşler bilyamı oluyor kendileri
o kadar da diil fromalanya.ama düsünsene usta birliklerinin topcu askerlige çiktigini.bide bizim topcularda olur ise ki olmaz rengarenk olurdu ortalik.di mi ama.
-
EgeKnn adlı üyeden alıntı
eyvallah dostum inşallah gelebiliriz bizde misafir olmaktan büyük keyif ve gurur duyarız saygı ve sevgiler sana ve ailene
dostum bizlerde burdayiz.siz gelirseniz gerisi zaten kolay.
-
02 Aralık 2005, 14:13
evet beyler katilimlari görelim.elleri görmek istiyoruz antalya grubunun.
-
02 Aralık 2005, 14:57
Özgür flood yapma len . Ben gelince göstericem sana elimi ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
02 Aralık 2005, 16:06
MeTaL adlı üyeden alıntı
Özgür flood yapma len
. Ben gelince göstericem sana elimi
...
öle olsun
-
02 Aralık 2005, 16:26
Selamlar
Halil ve bende geliyoruz
[url]www.motorize07.com[/url]
-
02 Aralık 2005, 17:26
Gezi 18.12.05 di değişti mi? Zaten ayın 18 i çok geç olacaktı iyi olmuş ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
03 Aralık 2005, 22:26
Arkadaşlar toplanma noktamızın bulunduğu bölgede yol ve kazı çalışmalarının devam etmesi nedeniyle toplanma noktamızı başka bir yere almak zorundayız. Bu yer için henüz karar vermedik. İlerleyen günlerde bu yer tespit edilip buradan duyurulacaktır.
-
04 Aralık 2005, 01:32
Hakan liman kavşağndaki Shell olabilir
[url]www.motorize07.com[/url]
-
04 Aralık 2005, 03:04
izmir tayfasıa olarak belki biz de geliriz belli mi olur
-
07 Aralık 2005, 10:32
Arkadaşlar toplanma noktası önceden belirttiğim sebebplerden dolayı Defterdarlık önü olarak değişmiştir. Defterdarlık, Devlet Hastanesi nin kuzey cephesinde bulunmaktadır.
-
07 Aralık 2005, 15:02
Eller bahane motorlar sahne . Beyler marmaris te orta da bulusalim yaza olsun hava gusel ken bir hafta sonu kopalim izmir tayfasi ile cosalim marmaris te. Yilin bulusmasi diye gazelere gecsin. Gelmeyen boyoz olsun , lokma olsun , bazlama olsun (karnim acikti her halde) . Belki o zaman a kadar LPG li motorlar cikarda yol bize ucuza gelir:-)
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
11 Aralık 2005, 20:19
güzel geziydi arakadaşlar.fotoları bekliyoruz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler