ankara yolcuları nasılsınızzz
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Sorun değil dostum , gönüller bir olsun. Olmadı Ankarada bol bol konuşuruz zaten, ne de olsa az bir zaman kaldı
Hayırlı olsun dostum. Yalnız biraz büyük değil mi , yoksa motoru da mı çadıra koymayı düşünüyorsun Unutma Kamp ateşi muhabbeti güzel olur , çadır sadece uyumak içindir.
Süpürgenin bakımı tamam galiba
Sabırsızlıkla hep birlikte bekliyoruz. Hatta gözlük camlarımı bile değiştirdim daha net görmek için
Kartallar yalnız uçar...
Gezin bakalım ...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
ben kesin olarak gelemiyorum arkadaşlar.size iyi yolculuklar kazasız belasız gidin gelin
yapma hacı ya bak üzdün bizi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:50 PM ----------
görücem ben sizin kamp etesinizi bi taraflarimiz donacak orda hala çadir la ateşten bahsediyonuz Motorda yer olda yatak yorgan getircem yaw
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
bende gelmek isterdim ama malum çalışıyoruz.... bana belli olmaz belkide gelirim :D
Yatakta ve Batakta eşi iyi olmayan eline mahkumdur...
eskişehire bekliyorum
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
gel gel bekleriz........ sana kapımız her zaman açık...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:19 PM ----------
eşkişehir gezimizde var planda..... temmuz başı gelip emoklara çıkarız artık.............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)