16 mayıs cumartesi ankaraya gidiyoruz....
Reklamlar
-
08 Mayıs 2009, 01:37
Cadım benim ne olur gel ne olur gelll
Reklamlar
-
08 Mayıs 2009, 01:41
demo adlı üyeden alıntı
inşallah demo gelmek istiyorum ama kesin değil
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
08 Mayıs 2009, 01:42
demo adlı üyeden alıntı
geliyo cadı geliyoooo bi gelmesin varya hımmm . ramço - sedat çalın cadının süpürgesini arasın dursun hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
08 Mayıs 2009, 01:43
Dua edicem kesin olsun diye bak
-
08 Mayıs 2009, 01:46
demo bende istersen sana bi süpürge neyim alayım hı olmam mı , yooo almıyom vazgeçtim, kafama neyim furursun şincik süpürgeyi neme lazım, kafam önemli değilde kaskı daha yeni aldım fizörünü neyim gırarsın hıh
-
08 Mayıs 2009, 01:56
Yok bize bi cadı yeter bana kanat alın melek olayım hem o fizörü çizmez
-
08 Mayıs 2009, 01:56
kutlay006 adlı üyeden alıntı
geliyo cadı geliyoooo bi gelmesin varya hımmm . ramço - sedat çalın cadının süpürgesini arasın dursun hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
süpürgeme dokandırtmam
demo adlı üyeden alıntı
Dua edicem kesin olsun diye bak
bende aminnn diyorum şimdiden
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
08 Mayıs 2009, 11:03
sedat_57 adlı üyeden alıntı
Taglis benim uyku tulumum ve cadirim olmadigi için birinizin cadirina giricemö ama kim en cok düşündüren şeyde tamam alişkiniz ama ankaranin sogugu bizi bozmasin abi
dostum , ben ankaranın soğundan değil de birbirimizden korkuyorum… hani gece karanlık , çadır küçük
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
dostum bize uymazsa kimseye uymaz..senin için neeresi uygunsa bana uyar.... bize uyar...
teşekkürler dostum ama kimseyi yolundan ve zamanından alıkoymak istemem. Bu konuyu da dert etmeyin, ybr için yollar kısa , mutlaka yolda buluşuruz.
sedat_57 adlı üyeden alıntı
yahu Sedat abarttınız şimdi , sakarya çıkışı Toyota fabrikası yanı yani.
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
gülün siz gülün
ogün bende geliyorum dediğimde bakalım gülebilecekmisiniz
vaaaauuuvvv , bu bir meydan okumamıdır. Cadı , yalnız bildiğim kadar senin motorun yoktu ???
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
benim süpürgem var sagolasın
anladıııım , sen gerçekten gerçek cadısıııııın
evet dostlar zaman yaklaşıyor
ve çok keyifli geçeceğe benzer
yollarda görüşmek üzere.
-
08 Mayıs 2009, 13:39
ARKADAŞLAR HAVALAR TAM İSTEDİĞİM GİBİ GİDİYOR...ŞENLİKLİ BİR GEZİ OLACAĞI KESİSN...SUCUK MANGAL AKLIMA GELİNCE DAhada çekici oluyor...uzun lafın kısası 450 km lik otobnan yolcuğuluğu ve ankarda ki eşsiz muhabbete herkes davetlidir..zaman kısaldı..kmnin uzun olması sizi caydırmasın... bu yolculuk kaçmaz....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
08 Mayıs 2009, 14:42
yahu ramço , şu sucuğu hatırlatıp durma , hemen şimdi çıkarım yola...
-
08 Mayıs 2009, 21:26
ramço yaw benide iştahlandırdın hah, istanbula gelip sizinle ankarayamı dönsem ne, sucuk neyim şapırt şupurt, neyse canım 5 - 10 kangalda getirirsin gelirken olmam mı hı
-
08 Mayıs 2009, 23:45
ramço yaw benide iştahlandırdın hah, istanbula gelip sizinle ankarayamı dönsem ne, sucuk neyim şapırt şupurt, neyse canım 5 - 10 kangalda getirirsin gelirken olmam mı hı
ankara mt artık gezdirir bize oralari dimi ama çadiri dikecek yerleri gösterirsiniz bize yapin yani bi güzellik abicim o kadar yol geliyoruz
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
08 Mayıs 2009, 23:52
aaaah ah ankara mt yi bi toplayabilsek, havalar şu an için pek hoş değil, habire yağmur yağıyor falla 3 haftadır garajda yatıyo zavallı, bi bugün binebildim, ama yine yağmur azizliğini gösterdi.
-
08 Mayıs 2009, 23:57
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
09 Mayıs 2009, 00:23
aaaah ah ankara mt yi bi toplayabilsek, havalar şu an için pek hoş değil, habire yağmur yağıyor falla 3 haftadır garajda yatıyo zavallı, bi bugün binebildim, ama yine yağmur azizliğini gösterdi.
o zamana kadar inşşallah yagmurlar azalirda hatta yrini güneşe birakirda bizde rahat rahat dikrriz çadirimizi,
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
09 Mayıs 2009, 00:41
siz yinede gelirken 1 tanede sandal getirin, yağmurlu olursa sandalla gezeriz olmam mı
-
09 Mayıs 2009, 07:48
-
12 Mayıs 2009, 08:42
-
12 Mayıs 2009, 09:35
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bende cuma akşamı ankaraya gidecegim
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
12 Mayıs 2009, 10:32
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)