16 mayıs cumartesi ankaraya gidiyoruz....
Reklamlar
-
aslında bi tane BURGMAN'ım olsa.... hoplaya zıplaya gelirdim....
allah büyük,o güne kadar bellimi olur?
Reklamlar
-
AYBERK adlı üyeden alıntı
aslında bi tane BURGMAN'ım olsa.... hoplaya zıplaya gelirdim....
allah büyük,o güne kadar bellimi olur?
senin zat zaten burmanın yavrusu gibi..sende gel biz sana ayak uydururuz sıkma canını....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
hızlıcesi2 adlı üyeden alıntı
yolunuz açık olsun kazasız bellasız inşallah
abe cadı sendemi yolcusun
yok ben yolcu değilim yola çıkanları ugurluyorum
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
[QUOTE=kuyucadısı;1539214]yok ben yolcu değilim yola çıkanları ugurluyorum [ cadı senin için her zaman bi artçı koltuğumuz vardır..sen yeterki gel....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
cadı senin için her zaman bi artçı koltuğumuz vardır..sen yeterki gel....
sagol ramço
gelmeyi isterdim ama bu mümkün degil gibi görünüyo
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
sagol ramço
gelmeyi isterdim ama bu mümkün degil gibi görünüyo
arkadaşlar keyif verici bir gezi olacağı kesin.. cadı gelseydi ekstra keyif olacaktı ama gelemiyorsa vardır bi bildiği....
-
Zaman yaklaşıyor...
Gezi , katılımcı sayısı açısından az ve öz olacağa benzer. Ne dersin örganizatörüm ?
-
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
Bende gelmeyi çok istiyorum.Bakalım bu hafta içinde Kanuni seyhan 150c,kanuni caracal 200,Mondial 250 mct,Keeway supershadow 250 bu modellerin arasından bir tanesini alacam.Alırsam yanınızdayım.Bu arada seyhan 150c uzun yola gelir mi?
-
mertyagci adlı üyeden alıntı
Bende gelmeyi çok istiyorum.Bakalım bu hafta içinde Kanuni seyhan 150c,kanuni caracal 200,Mondial 250 mct,Keeway supershadow 250 bu modellerin arasından bir tanesini alacam.Alırsam yanınızdayım.Bu arada seyhan 150c uzun yola gelir mi?
gelir abicim gelir bizim tayfanin oldugu yola her türden motor gelir geirken çekmek için halat falan getirisin bişey olursa çekeriz
Zaten sabit hizimiz 80 olacagi için hiç zorlanmadan ve zorlamadan gideriz...
-
ankarada askerlik yapmış ve çok özlemiş biri olarak ilk motorum mondial kt 125 le size katılırdım ama
bazı eksiklikler var en önemlisi a2 ehliyetimi almadım daha gelemiyorum.
size iyi yolculuklar diliyorum..
-
DNGe adlı üyeden alıntı
ankarada askerlik yapmış ve çok özlemiş biri olarak ilk motorum mondial kt 125 le size katılırdım
ama
bazı eksiklikler var en önemlisi a2 ehliyetimi almadım daha
gelemiyorum.
size iyi yolculuklar diliyorum..
Gel olm ne okacak 5 motor arasinda sanami ehliyuet soracaklar derdim ama örnek biri böyle demez bende bu yüzden ehilyetini al diyorum
-
arkadaşlar listeye kayıtlı olmayan iki arkadaşımız daha geliyor..cbf 250 ve pıoner 200 ... bilgilerinize...
-
ben orda olacam yaaa o tarihlerde onun için gelmiyorum dedim:D
-
yunusus adlı üyeden alıntı
ben orda olacam yaaa o tarihlerde onun için gelmiyorum dedim:D
ankarada olacaksın yani........ iyiyiyi ne güzel.....
-
17 mayıs yuvacık gezisi var ama
sedat_57 adlı üyeden alıntı
ben katilim olacagini sanmiyorum ama ortak biz görevimizi yapalim
17 mayıs yuvacık gezisi var ama.Arkadaşlar programı bozmayın kocaeli yuvacığa bekliyoruz öyle planlanmıştı.Kocaeli mt olarak bekliyoruz.Selamlar....
-
bu gezıyı sabırsızlıkla beklıyoruz ama bol fotolarla
Rüzğarı_hissSet
-
zafersancak1 adlı üyeden alıntı
17 mayıs yuvacık gezisi var ama.Arkadaşlar programı bozmayın kocaeli yuvacığa bekliyoruz öyle planlanmıştı.Kocaeli mt olarak bekliyoruz.Selamlar....
Ramço , Sedat ne diyorsunuz bu işe?
-
-
06 Mayıs 2009, 21:42
gelin arkadaşlar gelin hepiniz hoşgeldiniz Allah kaza bela vermesin farınız açık yolunuz aydınlık olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)