arkadaşlar liste sabit duruyor..... haydi mt den motoruna ve kendine güvenen yürekler.....
arkadaşlar liste sabit duruyor..... haydi mt den motoruna ve kendine güvenen yürekler.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
nasip olursa işlerim düzgün giderse yolunda bende geleblirim hacım yaa unutmadık daha düzce gezisini...
Yatakta ve Batakta eşi iyi olmayan eline mahkumdur...
O zamana kadar motorumu alırsam bende aranızdaki delilerden birisi olurum o yüzden belkiyi işaretledim.
Aslında ben de delilik edip bu geziye katılmayı çok isterim. Ankara'da askerlik yapan bi arkadaşım da var, onu da görmüş olurum hem. Ancak Yuvacık gezisi ile çakışması beni biraz düşündürdü. Geçen sene malum sebepten Yuvacık gezisine katılamamıştım. Bu sene çok istiyorum o yüzden ama bakalım. Belkiyi işaretliyorum şimdilik.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
en mantiklisi izmitte buluşalim yada sen gazı aç artık nerede denk gelirsek
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Yok yok en iyisi biz İzmitte buluşalım.
Aksi halde hepimiz gaz açarsak , kuvvetle muhtemel lastik patlarsa karşılaşırız.
Sedat bu arada cevapta gizli bir isteksizlik seziyorum, yoksa sen beni sevmiyor-istemiyormusun Birlikte yol almak neden korkutuyor seni , bilmiyormusun ki bende de YBR var
Şaka bir yana , umarım o tarihte bir aksilik çıkmaz. En güzel şekilde gider geliriz. Diğer gezilerinizden de anladığım kadar sizlerle tanışmak ve yol yapmak zevkli olur.
Kartallar yalnız uçar...
kaç kişi geliyosunuz bakalım?ne oldu gezi
:bestmt:
şuanda bir aksilik çımazsa 5 motor garanti ve belki gelecek arkadaşlarda var..ama beş motor garanti...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
iple çekiyorum 16 mayisi
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
kanka katılım ne kadara yüksek olursa o kadar eğlenceli geçecegine inanıyorum... ama sebeb ve sonuç ne olursa olsun motorcu motor üzerinde zevk alır ve biz motorla ankaraya gideceğiz...eski günlerdeki gibi....
ankara yolcusu kalmasınnnn
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)