hayırlı yolculuklar eyer yazın yolunuz sınopa duserse gelın temmuz gıbı sınop ordu rıze trabzon gezısı yapcaz sınop mt olarak
hayırlı yolculuklar eyer yazın yolunuz sınopa duserse gelın temmuz gıbı sınop ordu rıze trabzon gezısı yapcaz sınop mt olarak
Rüzğarı_hissSet
Sizlerle tanışmak ve gezmek güzel olur diye tahmin ediyorum.
Kendime verilmiş sözüm var "YBR'mi alınca en kısa sürede Atamızı ziyarete gideceğim"...
Sizin düzenlemiş olduğunuz gezi her iki durum için de güzel bir vesile olur sanırım.
Bu arada Bursa'dan ben nasıl katılabilirim sizlere? Nerede ve saat kaçta buluşulur?
Bir aksilik olmazsa inşallah sizlerleyim dostlar.
Kartallar yalnız uçar...
ankaraya vardığınızda size katılabilirim :D
valla abicim güzel gezi olurda, ybr ler gibi gidersem benim motor hararet yapar ankara yollarında,, size iyi yolculuklar, güzel fotoları bekliyoruz...
sedatla konuşalım ve sana haber verelim..... bir şekilde uygun yer bulur ve buluşuruz....
telefonlaşırız... sen bize rehberlik yaparsın....
600 rr peşimizde 80 km ile giderken düşünemiyorum..istanbula geldiğinde silindir kapak contasını değiştirmek zorunda kalırsın..
ölmezde sağ kalırsak yakında ordayız...
insallah nasip olurda geliriz.......
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
listeye gelecem işaretlemişsin çağla..yoksa ben mi yanlış anlamaktayım...arkadaşlara artcı mı olmayı düşünüyorsun?
gencay da bu ara yeni bir cross aldı haberin var mı bilemem,belki geldiğinde haberimiz olursa görüşebiliriz...bu arada ben hala fuar fotolarımızı bekliyorum...
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
yolda motoru bozulan olursa ankaraya kadar çekeriz ortak ya sorun degil
arkadasim yalovadan feribota binip pendik ' e gelirsin biz seni ordan aliriz o kolay iş sen yeterki gelmek iste
hacı sen gelde otobanda ez beni ya görürüm seni 200 km sonra her yerin agrimiş titreşimden uguşmuş vaziyette
hacı sen gel bizle bnir gitmen sart degil ara ara uzarsindaha olmadi sen bas git girişte bizi bekle
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Hayırdır niye geliyorsunuz?
Atamızı görmek demek onu görmek demek değildir..
Bu arada arkadaşlar gelmeden irtibat kuralım. evim anıtkabire yürüyüş mesafesinde.
sizi istanbul yolundan alıp rehberlik yapabilirim bir mani çıkmazsa.
daha cok var abi geziye ben seninle irtibat kurarim msni de ekledim zaten
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
keşke gelebilsem kanka xD
yolunuz acık olsun ay sonu bızde 3 cbf 150 ıle orduya gıdıyorum yorgun olabılırım malum uc dort gun orda kalıcam yoksa gelırdım hayırlı yolculuklar
booş kooooooooooyyyy gitsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)