ortak gidelimde motorlar yol görsün git gel artık 1000 km deviririz he çerez niyetine
ortak gidelimde motorlar yol görsün git gel artık 1000 km deviririz he çerez niyetine
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
hayırlı yolculuklar.şair ne demiş ankaranınen çok istanbula dönüşünü seviyorummm.bu şehir herşeye rağmen bırakılmaz dimii
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
evet hani motoruna güvenenen arkadaslarim nerdesiniz
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
harbi ya... ben büyük yazıyorumda farkında değilim....cadı sen dostlarına zarar vermezsin.. yapına ters.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
allah büyüktür,o güne kadar extra para ayarlar,o paraylada yeni motor alırsam o zaman gelirim
yolunuz şimdiden açık olsun....
çadır lazımsa verebilirim.....
arkadaşlar konuyu açarken anket eklemeyi bilmediğimden anket ekleyemedim..katılımcıları ve katılılmcı olmayanları görürdük en azından...
benim çadırda 2 kişi rahatlıkla kalıyor....
isteğe ve duruma göre 3-4-5 kişiye kadar çıkartılabilinir... ama üst üste
gelmeden önce haberim olsun ama...
24,90 tl ye çadır satılıyo..bizim burda bir hipermarkette .uyandıriim
2 kişi idealdir...
o güne kadar daha çok parça toplanır,tulum lazım,ilk yardım çantası,mangal,piknik tüpü,fener.....
peeehhhh....... eksiğiniz çokmuş be yaw
arkadaşlar sedat 57 ve ben 16 mayıs cumartesi günü ankaraya gidecegiz.... iki adet ybr ve bir adet çadır şimdilik yanımıza almakta karar verdiğimiz iki şey...amacımız bir depo bezin ile atamıza ulaşma... dönüş pazar günü yapılacak ve yorucu bir gezi olacak... gelmek isteyen arkadaşlara şimdiden duyrulur.... hiç bir plan yapmadık.. her şey geliştiği gibi olacak.. yemek için bilene plan yapmadık....... sedat duuyuralım belki bu iki çatlağa ( ramazan ve sedat) eşlik eden birileri çıkar dedi...... ben duyurdum üzerimde düşeni yaptım..hadi hayırlısı...
ustaa hayırlı yolculuklar. kazasız belasız gider gelirsiniz fotograflarınızı da görürüz inşallah.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)