Valla hacım ev müsait olsaydı ağırlardım harbiden.
Ama senin de dediğin gibi sorun değil nasıl olsa koca memleket illaki biryer bulunur
hele bi gelin
Valla hacım ev müsait olsaydı ağırlardım harbiden.
Ama senin de dediğin gibi sorun değil nasıl olsa koca memleket illaki biryer bulunur
hele bi gelin
arkadaşlar motorumun deposunu doldurmuş bulunmaktayım.. bir depo ile ankara yapacaz allahın izniyle.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ankara gişelerinde karsılarım sızlerı evım yakın cunku gıselere..arkadaslar bılırler elvankent te oturuyorum yakın bır mesafe..ırtıbat kuralım ona gore bende gıselerden katılırım sızlere..
burak yeğ
05362350232
simdiden iyi yolculuklar..dıkkatli gelin
tamam gıselere gelmeden yarım saat once hbr verırsenız orada olurum bende..
evet dün aksam ıtıbarı ıle ramço,sedat57-taglis arkadaslarımız saat 7 sularında Ankara'ya geldiler..ben arkadaşları gişelerden karsılayacaktım fakat bana telefon ettıklerınde Aski spor salonunun orada olduklarını soyledıler.. bir sure beklemek durumunda kalsalarda kendılerını ostimden karsılamayı basardım.. önce karınlarını doyurmak ıstedıklerınden sebep arkadaslarımızı Bahçelievler 7.caddeye goturdum...cok fazla gezıp turlama sansımız olmadı oradan dırek cadırı kurabılecek yer ıcın arayışlarımızı surdururken son karar olarak konutkent tarafına yoneldık ve bır park alanı ıcerısıne cadırı kurduk..resımler sedat arkadasımızda en kısa surede ekleyecektır...benım tel.ıle cekebıldıgım 2-3 goruntu var onları paylasayım sızlerle...
Vay beyler gazanız mübarek olsun bi depoyla gidip gelebildiniz mi bari
Hayır o çadırı konutkentte nereye kurdunuz onu merak ediyorum?...
Değil çadırı kurmak parkta bile banklara uzandırmazlar da..
Ankara tayfasından kimse yok eby den başka sanırım...
Paylaşım için teşekkür....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
abi çadiri kurdugumuz yeri görsen varya uzaktan hayatta şüpelenilmeyecek neredeyse kimsenin göremeyegi bi yer ama çok güzeld,i allah için sabaha kari acayip üşümme ragmen herşey güzeldi taglisin cok emegi gecti saygilarimi sunarim tambir izci
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:34 PM ----------
yok etmediler belki görseler ederlerdi ama gece saat 12 de kim görüpte şikayet edeceketselerde iyi olurdu geceyi karakolda gecirirdik bizde
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Alp_Tunay abicim konutkent'ten yaşamkent e giden ana yol uzerınde buyukce bır park var..hatta bıraz ıcerısınde kalıyor..Ayberk abicim Zaten Ramazan arkadasım ıle çadırı kurmadan once Jandarma ya gidip durumu bıldırdık ve ıznımızı aldık..o yuzden bır sıkıntı yasanmadı.. Sedat arkadasımında soyledıgı gıbı cok sote bır yere kondurduk cadırı..kımseye rahatsızlık yaratacak bır goruntu olmadı
bende memleketten çıkınca öyle diyom geri dödüğümde yerleri yalıyom hadi hadigeldin mi abi eve sen walla maşallahınız var çok özendim imrendim hayranlaştım daha ne diyem suçuk noldu suçukakşam oldu daha yemek yicem çıkamdaım mekandan 7. cadde pakete çalışsan köfteci varsa göndertiverinabi şaka bi yana kazasız belasız varmışınız çok sevindim tekrarını göstersin allahım
sağlığa en zararlı şeyse yaşamak
ApAcHe istemdışı teker yapan tek motor:queen:
bws aşkı bitmerz 16000 km mazii unutulmaz nazilli 09
eby78 kardeşimize dostumuza arkadaşıma burdan çook teşekkür ederim... gece yarılarına kadar bizim için uğraştı ve elinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştı..... tekrar tekrar teşekkürü bir borç bilirim.... motorum giderken 478 km de yedeğe geçti ve yakıt aldım...istanbul ankara arası 400 km.. yani motor 80 ile 100 arası devamlı gitti ve ankaraya bir depo ile girdik hatta içindede dolaştık... dönüşte depomu doldurdum ve 70 km si şehir içi olmak kaydıyla motorun km si 513 kmde şuan... ve dönüş yolunda limitleri baya bi zorladık... uzun lafın kısası yakıt ve yolculuk bakımından ybr çok ideal bi motor... çadırı kurduğumuz yer çok güzel bir yerdi... gece baya bi gülüşmelere kulak vermek zorunda kaldık.... hele 2 bayan dört erkek vardıki onların muhabbeti hiç unutulmaz..sedat ın uykudan uyanıp aman abi kaçalım demesi ise başka bi güzellikte... nurhan ve sedat kardeşim resimleri ekleyecektirler... sucukların yaapımında emeği gecen ve bana o güzel hazzı tattıran nurhana tekrar teşekkür ederim...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hacı dönüşte bi resmimi çekecektin ybr nasil konforlu motor onu gösterecektim arkadaslara bi resmimi çekmedin bide diyolarki ybr uzun yolda yorar yata yata geldim
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
ben olayı takip edemedim ama gitmişken kalsaydınız bir kaç gün daha.yolda neler geçti bu arada . denedinizmi hanginizin moto hızlı gidiyor.
nasıl yolculukta mız mızlayanınız oldu mu. kaç saatte bir mola verdiniz.
ama var ya ybr nizin hakkını da veriyorsunuz hani.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)