İZMİR TAYFASI 25 KASIM TOPLANTISI VE RESİMLER
-
Reklamlar
-
bana uyar ama bakalım tepkiler ne yönde olacak
-
ben herkesi düşündüm uymayacak kimse yok gibi
-
bu saatte açılan topik bakalım kaç tane sayfa yapacak izmirtayfasından bakalım katılım ne olacak olağan üstü halde bakalım tayfa neler yapıyor bu bir toplanma alarmıdır resimlerden takip edin 24/11/2005 saat 01 46
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
topiğin durumu yarın belli olur kanka
-
Sevgili EgeKnn,
Müzmin tabanvay bennn,2 çeker aracım yüzünden Bornova Teras cafe'nin
Açık adresi ve 1/100 Bornova ara sokaklar haritasına ihtiyacım var. Pusulamı ise bir zamanlar üye olduğum tankçılar tayfası sitesindeki grubuma ulaşmak için edinmiştim.
Ayrıca hasta-kan meselesi ne oldu? halledebildiniz mi?
-
-
sevgili okram gerekli ayrıntılı bilgiyi adres vs... gibi yarın sabah siteden yayınlayacağım
hastamız bu gün akşam amelyata alındı durum iyi kan bulduk ilgine alakana teşekkür ederim
-
kanka adres bilgilerini versene
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Ya merak ediyorum, şu çözülmeler tahminimizden fazla artarsa ve site kapanma noktasına (reklam geliri + v.s. yüzünden falan) gelirse yeni oluşan bu güzel İzmir Tayfası etkilenir mi?
* Böyle bir ihtimal var mıdır?
* Varsa bir B planımız var mı?
(Hafiften ürkmeye başladım da)
-
sn;Mrcoll msn adresini rica etsem özel e yollarmısın ? Bizim tayfanın mns adreslerini toparlıyorum ilgilenirsem memnun olacağım.
saygı ve sevgi
-
MrCool adlı üyeden alıntı
Ya merak ediyorum, şu çözülmeler tahminimizden fazla artarsa ve site kapanma noktasına (reklam geliri + v.s. yüzünden falan) gelirse yeni oluşan bu güzel İzmir Tayfası etkilenir mi?
* Böyle bir ihtimal var mıdır?
* Varsa bir B planımız var mı?
(Hafiften ürkmeye başladım da)
sevgili dostum selim burası büyük bir camia ve yıkılması için baya uzun süre ve şiddetli sarsılması gerekir ama sanırım merkez üssü baya uzaktaydı ve hafif bir sarsıntıydı biz daha bişey hissetmedik
B planı elbette var
B planı şu gerekli hallerde A planı geçerlidir
-
-
arkadaşlar cuma günü yani yarın bornova da teras kafe de mi buluşyoruz biri buna açıklık getirebilirmi
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
-
-
karakiz adlı üyeden alıntı
arkadaşlar cuma günü yani yarın bornova da teras kafe de mi buluşyoruz biri buna açıklık getirebilirmi
fax numaranı ver bide fax geçeyim
-
-
Toplantı günü................ 25 kasım 2005 CUMA
Buluşma Yeri.................. EgeÜniversitesi Hastane si önü
Toplanma saati............... 19.00
Hareket saati.................. 19.15
Toplantı Mekanı............... TERAS CAFE
Adres............................. Fevzi çakmak caddesi. No. 54 ( mahfel durağı )Bornova / İZMİR
Tarif.............................. Ege Üniversitesi Hastanesi önünden metro istikametine doğru giden caddeden devam ettikten sonra yol bitiminden sola dönülüyor ve daha sonra ışıklardan karşı yön istikametine doğru devam ettiğinizde ordu evine varmadan sol kolda
Not................................ Adresi bilen saat 19.30 da teras cafede olabilir... adresi bilmeyenler ve toplu halde gitmek isteyenler saat 19.00 da Ege Üniversitesi önünde hazır olsunlar kornelere basa basa gideriz
-
arkadaşlar ben direk oraya gelirim sizleri orda karşılarım artık
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler