maxell altındaki motorla izmir ne ki yarım saatlik yolArkadaşlar süpersiniz.. Çok güzel bir gece olmuş.. İnşallah en kısa zamanda sizlerle birlikte olmak dileğimle. Tanışmak isterim hepinizle..
maxell altındaki motorla izmir ne ki yarım saatlik yolArkadaşlar süpersiniz.. Çok güzel bir gece olmuş.. İnşallah en kısa zamanda sizlerle birlikte olmak dileğimle. Tanışmak isterim hepinizle..
geçen haftaki toplantı yerimizi sanırım herkes sevdi ve bundan sonra da orada yapılması konusunda hemfikiriz dimi arkadaşlar?
Bundan sonraki toplantıların kesin olarak hangi gün yapılacağı belli oldu mu? Cuma da mı karar kıldınız?
mekanı herkes öğrendi artık herhangi bir yerde toplanmaya gerek yok cuma saat 19.00 da teras cafe de olabilir geç kalan içinde sorun olmaz biz orada olucaz nasılsa.......... cuma günü ve yer konusunda aksi fikri ve isteği olan varsa sölesin ben uyarım siz söleyin ben oraya geleyim
Teras Cafe nerede (Gelecekmişim gibi!)
Cuma günleri gelebilme ihtimalim çok daha fazla. Yalnız cuma sabahı yağmur yağmaması lazım.
I'M BACK !!!
kanka delirtme beni cumartesi kaçamıyon diye cumaya aldık toplantıyı şimdide yağmur yağmaması lazım diyosun tatlı su motorcusu seniii toplu taşıma aracına bin sende ozaman kanka bişekilde gelde nasıl geliyosan gel
Motosiklet toplantısına motorla gidilir aga. Ben bunu bilir bunu söylerim.
I'M BACK !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)