Dostum mrcoll iki mesaj da özel ime gelmedi , bir daha denemen gerekecek
saygı ve selam
Dostum mrcoll iki mesaj da özel ime gelmedi , bir daha denemen gerekecek
saygı ve selam
arkadaşlar ben cuma günleri okulda oluyorum maalesef gelemeyebilirim yani cumartesi benim için çok uygundu bu değişiklikler bugünlerde çok sıklaştı bence hiç iyi bişey değil ama sizler bilirsiniz
sus ninja bedri büyüklerin konuşuyor senin içinde c tesi toplanırız zaten milletin arayıpta bulamadığı şey haftanın her günü toplantı var desen gelecek bunlar gecenin saat 05 30 unda gözümü bir açıyorum bakıyorum mutfakta stella ve knn kabus gibi bunlar evde zor otoruyor zaten
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
tayfa gevşedi galiba topikler alt sıralarda dolaşıyor dalıp çıkarmak gerekiyor ben bir ele alayım bakayım yoksa yağmur yağdıda millet evinemi kapandı güneş çıkınca mantar gibi çıkacaklarmı ben mantar motorcularlamı takılıyorum yoksa İZMİR TAYFASINI tam takım bornovada içtimaya çekelim
CENGOMOTO
bakalım arkadaşlar burayı deneyelim değişiklik olsun. eğer grup için kötü olursa yeni düzenleme yaparız. amaç hep birlikte olmak, kimsenin kaybını istemeyiz
gece 24.00 ten sonra orada kimseyi bulurmuyum acaba
ben işten o saatlerde geliyorum da
PHAETONW12, bende abi o saatte geliyorum işten bak ben varım o saatte Yoksa şu toplantı saatini gece 01:00 a falan mı alsak
orayı biliyorum ben, gecenin 24 ünden sonra kapıda kedileri bulursunuz
kedimi onlar yedi için bulunmaz fırsat yani koyunları bitirdi şimdi sıra kedilere geldi biz tahminen o saatlerde çorbacıda işkembe kelle paça mercimek ve domates çorbası içiyor oluruz sizde bize katılırsınız sizin için c tesi bir daha tekrar ederiz şu an gelen tepkiler bu yönde cuma çok uymadı galiba ama hatadan dönmek bir erdemdir bizde erdemli bir grubuz bizi izlemeye devam edin
CENGOMOTO
APV41, hata falan yok cenkis abi,ben sadece bu haftalık gelemem,daha sonra cuma olması benim işime gelir,zaten bu ctsi sözüm var,gece geldiğimde koyun bulamazsam kedi bulurum,kedilerden bir sürü yaparım kendime
desene bu hafta nargilemi sensiz içeceğim hiçte sensiz nargilenin tadı olmaz ama ne yapalım iş iştir nargileyi senin içinde çekeriz işlerimiz olmasa bu toplantılar olmaz tek kötü olan biz nargile içip keyif yaparken sen çalışıyor olacaksın biz sohbet edip gülerken sen yorulacaksın bak şimdi üzüldüm mevlanada bunu telafi edelim bence pazar günü
CENGOMOTO
bana da cuma olayı hata gibi gelmeye başladı, inşallah yanılırız
sakalımız yok ki sözümüz geçsin
teras cafe nerede açık adres lütfen
ya bedri sen nereye bakıyon.başka bir topiğemiegelim adlı üyeden alıntı
ayrıca arkadaşlar cuma toplantısı daha mantıklı bence şöyle iyice bir düşünün daha mantıklı olduğunu anlarsınız.
arkadaşlar akşamki toplantıya konak, alsancak tarafından gidecek var mı?
ya yok gibi.eğer bir gelirse ataman arkadaşımız gelebilir herhalde.
Teras Cafe bence de uygun. Okram seni de bekleriz. Jinlun 200 Kros'u sordum senin için, güzel motor. Alabilirsin! Biz direk oraya gelebiliriz.Akşam görüşmek üzere İzmir Tayfası .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)