kuzuda Çevirecek miyiz ? Ateşte Yakılacak mı Davul Zurna Var mı
kuzuda Çevirecek miyiz ? Ateşte Yakılacak mı Davul Zurna Var mı
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
erken gelin gece ateş filan yakarız
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
ne o yaa topic yalnız kalmış
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
Bursa 'dan Cem Amca, eşi Desparadox ve 2 misafiri ile gelecekler. Onları da kaydedin arkadaşlar. Umarım Çevre ilçelerden gelecek kayıtsız katılımcılarla 1000 kişiye ulaşırız.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
evet bizde varız kaçırılcak gibi bi etkinlik değil valla harika olcak gibi bizede kamp yeri ayırınözcan1980
Bursa 'dan Cem Amca, eşi Desparadox ve 2 misafiri ile gelecekler. Onları da kaydedin arkadaşlar. Umarım Çevre ilçelerden gelecek kayıtsız katılımcılarla 1000 kişiye ulaşırız.
Bugün 17:30 PM
İstanbul dan Çanakkale Çan a pilav gününe gidecek arkadaşlara bir Amme hizmeti vereyim dedim.
Hepimiz korumalarımızı,kask'ımızı takıp Trafik, hız, limit ve kurallarına harfiyen uyuyoruz.Fakat hava güzel olurda,hani aşk'a gelen arkadaşlarımız olursa diye hatırlatma baabında yazıyorum.maximum 77 km/h
Yalova-Bursa-K.bey.Bandırma güzergahında Yalova çıkışında.Bursa Ovaakça girişinde Bursa çıkışı 30 km leri civarında ismini hatırlayamadığım bir yer.Uluabat a yaklaşırken (Sütaş fab.civarı) Karacabey çıkışı Bandırma arası iki yerde.Bandırma çıkışı Tahirova koyun üretme çiftliği Edincik arası.ve Sinekçi Köyü Biga arasında olmak üzere.Güzel çevirmeciler var
İstanbul-Tekirdağ-Keşan-Gelibolu güzergahı.
Otobandan(kınalı çıkıştan sonra ) M.ereğlisi çıkışı.Yeniçiftlik giriş ve çıkışı(yeri değişir) T.Dağ a 10-15 km kala çift yönlü (bahtınıza ne çıkarsa) T.Dağ çıkışı Karıştıran rampasını çıkıp Namık KEMAL Yay tesislerini geçtikten sonraki sağa dönen viraj sonrası rampanın hemen ardında. Malkaraya gelmeden İnecik köyü civarında.(köy girişindeki solda Petrol ofistedir veya köy sonrası rampa geçildikten sonra.) hemen 15-20 km sonrası Dik yokuş inilirken solda çeşme ve küçük çeşmenin yanına dikkat.Orada yoksa Muhakkak Ahievren Köyü girişi veya çıkışındadır(tecrübe ile sabittir).Keşan a gelmeden 8-10 km öncesi çamların arasından yokuş aşağı inerken dikkat sağda Sa....Beton santralinin önündedir.Keşandan sonra tekrar dikkat seyyar dır can yakar.koru dağlarına sardınızmı devam virajların ve manzaranın güzelliğine doyum olmaz.Gelibolu ya yaklaşırken Evreşeden sonra Ortaköy ve Kavak yol ayrımı civarlarında ve Geli boluya 10 km kala yine azami dikkat.Lapseki Biga arası benim bildiğim temiz hiç denk gelmedim.Çan-Biga arasını hiç bilmiyorum......
Kısacası,Canınız buralarda durup bir şeyler yemek isterse diye tavsiyelerimi yazıyorum yanlış anlaşılmasın. Ben çok memnun kaldım buradaki muamelelerden.Tavsiye ederim
LÜTFEN SOKAKLARA TÜKÜRMEYİN , ETRAFIMIZDA SURATINA TÜKÜRÜLECEK OKADAR ÇOK YÜZSÜZ VARKİ
tekirdağ mt olarak ordayız munto sizleride buralara bekleriz hocamıda al gelin artık
biz ayın 8 inde yolacıkıcaz Allah nasip ederse özer lerde daha sonra gelicek
:wiinkk: Arkamdan gelme bende kayboldum:cherry:
Ben de bir Çanakkaleli olarak İzmirden eşimle beraber geleceğiz. Bizim konaklama sorunumuz yok neyseki..
Bu arada İstanbuldan bir arkadaşımı da kandırdım o da İstanbuldan gelecek..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)