2. Çan Motosiklet Severler Pilav Günü 10 Mayıs Pazar
Reklamlar
-
16 Nisan 2009, 13:37
arkadaslar sizin icin ne derece dogru olur bilemem ama siz dogrudan gelibolu'ya gelseniz orada sehitlikleri gezip cumartesi aksamı da vakitlice can'a gecseniz nasıl olur bu konuda mutto ve sebahattin hocam size bilgi verip yardımcı olabilirler
cunku bandırma'dan canakkale'ye gideceksiniz oradan ecabat'a feribotla gececeksiniz ve gezip gorup tekrar doneceksiniz nihayetinde sizin icin epey yorucu olacak ve dediginiz program oyle 1-2 saatte olacak bisey de degil yada bir hafta sonunuzu oldugu gibi canakkale sehitlikleri gezisi olarak ayırabilirsiniz
Reklamlar
-
16 Nisan 2009, 13:59
spirittwo adlı üyeden alıntı
arkadaslar sizin icin ne derece dogru olur bilemem ama siz dogrudan gelibolu'ya gelseniz orada sehitlikleri gezip cumartesi aksamı da vakitlice can'a gecseniz nasıl olur bu konuda mutto ve sebahattin hocam size bilgi verip yardımcı olabilirler
cunku bandırma'dan canakkale'ye gideceksiniz oradan ecabat'a feribotla gececeksiniz ve gezip gorup tekrar doneceksiniz nihayetinde sizin icin epey yorucu olacak ve dediginiz program oyle 1-2 saatte olacak bisey de degil yada bir hafta sonunuzu oldugu gibi canakkale sehitlikleri gezisi olarak ayırabilirsiniz
itiraz ediyorummmm
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
16 Nisan 2009, 14:03
ben diyorum ki cuma akşamından gidelim yada c.tesi sabah erkenden pazar akşamı dönelim gitmişken çadırda kalırız 2 gece süperrrrr olur...
:cherry: :cherry: :cherry:
-
16 Nisan 2009, 14:09
-
16 Nisan 2009, 14:19
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
16 Nisan 2009, 14:50
Çağla senin süpürgenin yine ayarı bozulmuş galiben
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
16 Nisan 2009, 14:55
ne olmuş bu topic yaa
arkadaşlar panik yok
bir araç ayarladım hatta şöför bile hazır (idareci olmanın en çok bu huyunu seviyorum) sadece benzin parasını koyacağız oda tahmini 70 tutar (dizel) hatta bulabilirsem onun içinde sponsor arayışı içindeyim.
güzergahlar daha detaylı pazargünü konuşulacaktır.
tüm gelmek isteyen arkadaşların pazar günü malgal partisine katılma şartı vardır.
yolculuk sırasında iş bölümü, grup sürüş kuralları, yiyecek ve çadır teminleri, tahmini masraflar, ve en önemlisi yolculuk planları ve güzergah
hepsi pazar günü konuşulacak. haritası olan arkadaş varsa getirebilirse sevinirim. yoksa bana sandığı aratmayın.
pazar günü görüşmek dileğiyle
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
-
16 Nisan 2009, 15:00
yt_servan adlı üyeden alıntı
ne olmuş bu topic yaa
arkadaşlar panik yok
bir araç ayarladım hatta şöför bile hazır (idareci olmanın en çok bu huyunu seviyorum) sadece benzin parasını koyacağız oda tahmini 70 tutar (dizel) hatta bulabilirsem onun içinde sponsor arayışı içindeyim.
tüm gelmek isteyen arkadaşların pazar günü malgal partisine katılma şartı vardır.
yolculuk sırasında iş bölümü, grup sürüş kuralları, yiyecek ve çadır teminleri, tahmini masraflar, ve en önemlisi yolculuk planları ve güzergah
hepsi pazar günü konuşulacak. haritası olan arkadaş varsa getirebilirse sevinirim. yoksa bana sandığı aratmayın.
evet bu süper olmuş hem böylece E-M-R-E yi kandırmam daha kolay olur sanıyorum yani inşallah...
:cherry: :cherry: :cherry:
-
16 Nisan 2009, 15:03
ne olmuş bu topic yaa
arkadaşlar panik yok
sanada itiraz ediyorum
[/B]
-
16 Nisan 2009, 15:07
Harbidende senin süpürgenin ayarı bozulmuş her şeye itiraaaaaaz
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
16 Nisan 2009, 15:16
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Harbidende senin süpürgenin ayarı bozulmuş her şeye itiraaaaaaz
sus sanada itiraz ediyorum
[/B]
-
16 Nisan 2009, 15:19
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
sus sanada itiraz ediyorum
Kuyu cadısı kaybolmuştur .görenlerin en yakın mt sitesine bildirmeleri rica olunur .
( Ödül olarak Ybr 125 motosiklet hediye edilecektir )
-
16 Nisan 2009, 18:15
sanada itiraz ediyorum
ben sana itiraz edecek bekle biraz
-
16 Nisan 2009, 18:30
hepinize herşeye itiraz ediyorum itirazı olan mı var
[/B]
-
16 Nisan 2009, 19:23
hepinize herşeye itiraz ediyorum itirazı olan mı var
anlaşıldı buda sıyırdı
-
16 Nisan 2009, 19:33
anlaşıldı buda sıyırdı
Abii daha yenimi farkına vardın ne olduysa kız garipçeden sonra oldu doktora götürsekmi abi ne dersin
-
16 Nisan 2009, 19:41
anlaşıldı buda sıyırdı
bu yeni bi haber değil ki
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Abii daha yenimi farkına vardın ne olduysa kız garipçeden sonra oldu doktora götürsekmi abi ne dersin
benim doktor fobim var
[/B]
-
16 Nisan 2009, 20:20
bu yeni bi haber değil ki
benim doktor fobim var
yeneriz o fobini
-
16 Nisan 2009, 22:28
ya delimiyiz neyiz pilav yemeye taaa çanakkaleye gidiyoruz
bende şans yoktur pilavda kesin lapa olur
[/B]
-
16 Nisan 2009, 22:42
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler