emre geliyorsa kesin geliyorum.birde halat alıcam tabi.benım motor bozulursa ceker beni.işi ne dimi.
Bu arada grup oyle fenaki.yemin ediyorum yılın eglencesi olur.Umarım bir sorun cıkmaz.Ve sizin gibi guzel insanlar ile guzel bir eglence yasarız.
emre geliyorsa kesin geliyorum.birde halat alıcam tabi.benım motor bozulursa ceker beni.işi ne dimi.
Bu arada grup oyle fenaki.yemin ediyorum yılın eglencesi olur.Umarım bir sorun cıkmaz.Ve sizin gibi guzel insanlar ile guzel bir eglence yasarız.
dur bakalım pazar bi yatıralım masaya bu kunuyu arkadaşlar çadır meselesini falan
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
İstanbul MT hazırlıklara başlamış
@safak112
Ustam bende de zat var. Bursa'ya ve diğer illere gruptan kopmadan rahatça gittik . Herhangi bir sorun olmadı. Ama artçın varsa işler değişiyor.
Kuyuya taş atan kişi
arkadaşlar arabalı vapurla seyehat ettinten sonra yaklaşık 14:30 gibi bandırmada olacağız. basmak isteyen önden gidebilir.ben diğer arkadaşlarla birlikte arkadan geleceğim.
tahmini 2 saat sonra 16:30 gibi çan vardığımızda yerleşke bölgesine çadır kurup eğlenceye başlıyacağız.
pazar günü için bir aksilik çıkmazsa şehitlik gezisi düşünülüyor.
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
geçensene gidememiştim bu sene bi aksilik olmazsa odayım
tekirdağ üzerinden gidecek arkadaşlar için yaklaşık mesafe 400 km'dir
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
10 mayısa daha çok var bakalım kaç kişi olucaz yolda
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
balıkesir - balya - can 121 km
bursa - can 212 km
canakkale balaban ustunden 67 km
canakkale - biga - can 128 km
biga - can 30 km
edirne - can 272 km
edremit - hanlar - can 90 km
ezine - can 75 km
istanbul - feribotla bandırma - can 107 km
lapseki - can 90 km
tekirdag - can 200 km
bandırma - can 105 km
beşikten mezara...
valla yt_servan yani Dilaverin bahsettiği yolculuk şekli gayet güzel.. yenikapıdan feribot ile bandırma, oradan 100KM motor sürüşü ve Çan muhteşem gözüküyor.. çadırımı taşıyacak bir motor bulabilir isem o motorun artcısını ben alabilirim... çadırı ve tuluumu ss te taşımak zor olur malum çadırı ve tulumu verip artcıyı alabilirim yani
Pazar günü şehitlik geziside muhteşemmmm olurhep görmek istiyorum oraları,, şehitlikleri, siperlikleri vb vb vb yerleriiiii
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)