2. Çan Motosiklet Severler Pilav Günü 10 Mayıs Pazar
Reklamlar
-
Güzel manzaralar,
MOTOSIKLETIM ; PEUGET 250 SATELIS
Reklamlar
-
mutto adlı üyeden alıntı
Her zaman bekleriz sizleri.
İstanbul'dan gelecek arkadaşlarımız feribotla Bandırma - Biga Çan üzerinden gelmeleri daha iyi olacaktır. Yollar gayet uygundur. Özellikle Biga ve Çan arasındaki yol oldukça zevklidir.
Özerim kaşınma gel
bandırma-biga arasındaki yol nasıldır?
-
Orası da rahat bir yoldur
-
mutto adlı üyeden alıntı
Her zaman bekleriz sizleri.
Özerim kaşınma gel
inşallah istiyorum gelmeyi ama kısmet
özer istediği kadar kaşınsın gelemez
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
benide alsana
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
Ama biz kaşıyacaktık Özer'i
-
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
bigaya metrobüs hattı çekilmedi henüz
özer çabuk gaza gelir diye bekliyodum ama hala ses yok
Bence gelir Özer. Hem ne yapacak oralarda bir başına yalnız, mutsuz, herkes Çan'da, Özer biçare
Edit: Özer'e psikolojik baskılarım devam edecektir.
-
mutto adlı üyeden alıntı
Bence gelir Özer. Hem ne yapacak oralarda bir başına yalnız, mutsuz, herkes Çan'da, Özer biçare
Edit: Özer'e psikolojik baskılarım devam edecektir.
bu özer denen üj bejj ci arkadaşta alışkanlık oldu gelsemmi gelmesemmi geliyorum dan sonra gelmemek...
gelemez ooo tembelll okadar yolu göze alamazzzz
[/B]
-
Bu organizasyondan önce Tekirdağ'a gideceğiz zaten. Sözümüz var onlara. Ama oradaki baskı psikolojik mi olur bilemem
-
2. Çan Motosiklet Severler Pilav Günü Pazar
.................................................. ...................
-
muhittin bu konu yokmuydu zaten
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
Düzenleme için Skullhunter'a teşekkürler
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
muhittin bu konu yokmuydu zaten
Ümmet abim Erhan'a (skullhunter) topik düzenlemesi için mesaj atmıştı Sebahattin hocam. Sanırım benim mesajlarda karışıklık oldu.
-
topak böyle daha iyi olmuş eline saglık patron
[/B]
-
-
Özer cumartesiden çık gel çadırda kalacaz. Asıl muhabbet cumartesi akşamı olacak
-
mutto adlı üyeden alıntı
Özer cumartesiden çık gel çadırda kalacaz. Asıl muhabbet cumartesi akşamı olacak
cumartesi aksamı beni cadıra atamazsın PAzar Günü GEliriz Pilavımızı yer DÖneriz bu arada LApseki Çan arası kaç Km ?
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
Adaş senin için fesatmış bea Lapseki - Çan arası yaklaşık 100 km'yi bulur. Tekirdağ - Karabiga feribotu ne kadar sürede geçiyor bilmiyorum ama mesafe daha kısa..
-
mutto adlı üyeden alıntı
Adaş senin için fesatmış bea
Lapseki - Çan arası yaklaşık 100 km'yi bulur. Tekirdağ - Karabiga feribotu ne kadar sürede geçiyor bilmiyorum ama mesafe daha kısa..
onu öğreneyim ben. CÜnkü pazar günü saat sabah 8'de yola cıkıcam buradan.. Olmazsa bile lapsekiden gelicez artık
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
Özer, Karabiga'ya feribot size uymayacak sanırsam. Baya uzun bir sürede geçiyormuş karşıya.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler