2. Çan Motosiklet Severler Pilav Günü 10 Mayıs Pazar
Reklamlar
-
gelmeyi çok isterdim muto,kayınbabam ve kayınvalidem geldi birbuçuk yıldan beri ilk kez,bırakıp gelmem çok ayıp olur.
Reklamlar
-
faruk59 adlı üyeden alıntı
gelmeyi çok isterdim muto,kayınbabam ve kayınvalidem geldi birbuçuk yıldan beri ilk kez,bırakıp gelmem çok ayıp olur.
Senin canın sağolsun Faruk. Evdekilere çok selamlar.
-
yav ben bu pazar sanıyordum kusura bakmayın,10 mayısta işim yok günü birlik bile olsa gelmeye çalışıcam
sağlıcakla kalın...
-
Geçen yıl katılmış, yeni dostlar edinmiş,güzel bir gezi yapmıştık.Çan'lı arkadaşlar güzel bir organizasyon yapmışlardı.Bu yıl da başarılı olacaklarına eminim.Havran Motor Dostları inşallah bu yıl da katılacak.Görüşmek dileğiyle.
HAVRAN MOTOR DOSTLARI BAŞKANI
-
bir aksilik çıkmazsa bizde orada olacağız bakalım
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
-
korucu adlı üyeden alıntı
Geçen yıl katılmış, yeni dostlar edinmiş,güzel bir gezi yapmıştık.Çan'lı arkadaşlar güzel bir organizasyon yapmışlardı.Bu yıl da başarılı olacaklarına eminim.Havran Motor Dostları inşallah bu yıl da katılacak.Görüşmek dileğiyle.
Necdet hocam tam kadro bekliyoruz sizi
-
istanbul mt olarak şimdilik 9 motor 16 kişi varız tabi bir aksilik çıkmazsa başka gidecekler varsa özelden mesajlaşabiliriz.
güzergah olarak tekirdağ ecebat üzerinden gitmeyi düşünüyoruz. umarım çadır kurmak için gerekli sosyal imkanlar vardır
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
-
yt_servan adlı üyeden alıntı
istanbul mt olarak şimdilik 9 motor 16 kişi varız tabi bir aksilik çıkmazsa başka gidecekler varsa özelden mesajlaşabiliriz.
güzergah olarak tekirdağ ecebat üzerinden gitmeyi düşünüyoruz. umarım çadır kurmak için gerekli sosyal imkanlar vardır
sosyal imkanlar mevcut daha fazla ihtiyaclar icin sehir merkezine 5 dk mesafede detay bilgi davetiyenin altındaki linklerde mevcuttur ayrıca iletisim bilgileri de vardır ilginiz icin tesekkurler insallah o vakitte gorusup tanısmak niyetiyle/dilegiyle...
-
Çan lı arkadaşlara İst da yaşayan Biga lı hemşehriniz olarak selamlar,inşallah bir mani çıkmazda aranızda olurum,memleket burnumda tütüyor.
LÜTFEN SOKAKLARA TÜKÜRMEYİN , ETRAFIMIZDA SURATINA TÜKÜRÜLECEK OKADAR ÇOK YÜZSÜZ VARKİ
-
harved adlı üyeden alıntı
Çan lı arkadaşlara İst da yaşayan Biga lı hemşehriniz olarak selamlar,inşallah bir mani çıkmazda aranızda olurum,memleket burnumda tütüyor.
Vay vay
Vedat kardeşim. Hürmetler saygılar. Aksilik olmazsa hanımla beraber geleceğim.
Seninle görüşmek güzel olurdu. Muhittin de çok sevinecek.
Görüşmek ümidiyle Çanakkaleden Selamlar Sevgiler
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
-
otarihlerde çanakkale yakınlarında olursam bende gelirim,nasılsa yeni motoruda aldık artık yollar bizi bekler.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
harved adlı üyeden alıntı
Vedat abi nerelerdesin? Özledik seni vallahi. İnşallah gelirsinde sohbetimize kaldğımız yerden devam ederiz.
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
otarihlerde çanakkale yakınlarında olursam bende gelirim,nasılsa yeni motoruda aldık artık yollar bizi bekler.
Ümmet abim geçen sene seni aradık oralarda valla
-
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
Ümmet kardeşim yeni motorun hayırlı uğurlu olsun.
Kazasız belasız en güzel günlerde kullan kardeşim. Çan pilav gününde görüşmek dileğiyle. sevgiler saygılar.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
-
istanbul-mt den benide ekleyin lütfen geelecekler listesine, Allah izin verirse gelmek istiyorum... muhteşem olucaktır.. ama anketli bi başlık açılsa daha iyi olmaz mı??
-
dua ediorm inş gelebilirim :D işim çıkmazsa :D
-
bende gelmek istiyorum
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
bende gelmek istiyorum
nie gelemiorsun Cadı?
ayırca SS makineler için yollar uygun mudur? artçı flan aldıkmı arkaya yollarda motoru parçalamayız dimi???
-
ERDEM860 adlı üyeden alıntı
nie gelemiorsun Cadı?
ayırca SS makineler için yollar uygun mudur? artçı flan aldıkmı arkaya yollarda motoru parçalamayız dimi???
uygun uygun valla kesin bişey dememekle beraber kaşıntım oldugunu söyleyebilirim
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
nie gelemiorsun Cadı?
motorum yok
By_StaR adlı üyeden alıntı
uygun uygun
valla kesin bişey dememekle beraber kaşıntım oldugunu söyleyebilirim
sen gelmessin abi ahanda buraya yazıyorum
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
istanbul-mt den benide ekleyin lütfen geelecekler listesine, Allah izin verirse gelmek istiyorum... muhteşem olucaktır.. ama anketli bi başlık açılsa daha iyi olmaz mı??
kingsemo23 adlı üyeden alıntı
dua ediorm inş gelebilirim :D işim çıkmazsa :D
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
bende gelmek istiyorum
Her zaman bekleriz sizleri.
nie gelemiorsun Cadı?
İstanbul'dan gelecek arkadaşlarımız feribotla Bandırma - Biga Çan üzerinden gelmeleri daha iyi olacaktır. Yollar gayet uygundur. Özellikle Biga ve Çan arasındaki yol oldukça zevklidir.
By_StaR adlı üyeden alıntı
uygun uygun
valla kesin bişey dememekle beraber kaşıntım oldugunu söyleyebilirim
Özerim kaşınma gel
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler