isabet olur be kanka
http://www.gelibolukaymakamligi.com/pages/feribot.htm
burdan bakabilirsin
isabet olur be kanka
http://www.gelibolukaymakamligi.com/pages/feribot.htm
burdan bakabilirsin
::tutkuy::
Faruk yetişmiş ben bakana kadar Bu arada ben 50 likle geleceğim arkadaşlar. Zart'a araba çarptı
Kuyuya taş atan kişi
dükkanın önünde çarptılar motora. ön panel kırıldı. Parça yetişirse yaparım ama ton farkı olacak, grenajlarda
Kuyuya taş atan kişi
hadi ya,üzüldüm şimdi
cana geleceğine mala gelsin,ne yapalıım
::tutkuy::
geçmiş olsun mutto sen iyi olda gerisi hikaye
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Katılmayı gerçekten çok isterdim ama nasip değilmiş Katılmak için sınırlarımıda zorladım ama olmadı Sizlere hayırlı yolculuklar dilerim .
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Yoldakiler yetmiyor, park halindekilere de hücum emri çıkmış gibi oldu
Kuyuya taş atan kişi
Geçmiş olsun Muhittin ciğim.
insanın başında felaket bulutları bir dolaşmaya görsün
yapılan planlar hepsi güme gidiyor.
bu durumlarda kullanılmak üzere bir gizli silah (X)* aracı olması lazım.
*(x aracı ne?) az sonraaaa
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
Sormayın valla hocam. Çanakkale Mt tarihinde yoktur bu kadar aksilik heralde.. Hepimizin motorlarına bir iş geliyor. Şüphelenmeye başladım ben...
Kuyuya taş atan kişi
istanbul tayfası son durumlarınızı bildirirseniz sevirim.
grup halinde gitmek keyiflli olacak
tek gitmeyede alışığız.
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
mutto çok geçmiş olsun sana bişey olmadıya ama zat-ı muhterem için üzüldüm. vakit yakalaşıyor heyecanım dahada artmakta ama havalar yağışlı rüzgarlı gidiyorinşallah hafta sonuna kadar herşey yoluna girer. bursadan gelicek arkadaşlar bende c.tesi gün 16:00 da karacabeyden yola çıkıyorum 16 tu 190 belki raslaşırız
yani meşhur 50cc göreceğiz orda hadi hayırlısı bende her koşulda gelme taraftarıyım ama rüzgar keyifsizleştirir diye endişeleniyorum malum geleceğim motor 115 kgve bandırmadan sonra denize paralel gidiliyo yandan yenilen rüzgar hiç sevimli olmaz. tecrübeyle sabittir
hava güzel olursa gitmek istiyorum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)