17 Mayıs 2009 / 3. Geleneksel Motosiklet.NeT Yuvacık Gezisi
Reklamlar
-
Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
www.salihkalic.spaces.live.com
Reklamlar
-
-
yalnız_kurt adlı üyeden alıntı
orjinal olmadıgı için süpürgemle gelmiyorum neolur ne olmaz bide baglatmıyalım süpürgeyi
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
arkadaslar istanbul yuvacık arası kaç km?
-
çok km
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
-
mevlüttttt adlı üyeden alıntı
usta sallamış olmayayım,hatırladığım kadarıyla gidiş dönüş 230 küsür km yapmıştım geçen sene
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
mevlüttttt adlı üyeden alıntı
Küçükçekmece den 110 km gidiş
sanırım o kadar da geliş vardır...;)
yt_servan adlı üyeden alıntı
çok km
Ne kadar çok "km"
babaçi adlı üyeden alıntı
usta sallamış olmayayım,hatırladığım kadarıyla gidiş dönüş 230 küsür km yapmıştım geçen sene
Biraz sallanmış gibi :D üstadım .
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
-
Sedat Bey, malumunuz Ankara Yuvacık'a biraz daha uzak kalıyor sizden. Cumartesi gününden gidip orada konaklama imkanımız var mıdır? Gidilecek alabalık tesisi böyle bir imkan sunuyor mu? Veya sunmuyorsa yakınlarda çadırda veya pansiyonda konaklayabileceğimiz bir yer var mıdır? Başlığı siz açtığınız için sizden rica ediyorum araştırmanızı. Şimdiden teşekkür ederim...
Halis abi, Sedat'ı oyalıyorum ben, Abant mı demiştin abi
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
-
abant seda çaktırma
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
www.salihkalic.spaces.live.com
-
Seda adlı üyeden alıntı
Sedat Bey, malumunuz Ankara Yuvacık'a biraz daha uzak kalıyor sizden. Cumartesi gününden gidip orada konaklama imkanımız var mıdır? Gidilecek alabalık tesisi böyle bir imkan sunuyor mu? Veya sunmuyorsa yakınlarda çadırda veya pansiyonda konaklayabileceğimiz bir yer var mıdır? Başlığı siz açtığınız için sizden rica ediyorum araştırmanızı. Şimdiden teşekkür ederim...
Halis abi, Sedat'ı oyalıyorum ben, Abant mı demiştin abi
Sayın Seda Hanım saygı sevgiler
hıhı özel evler var orada.. Cumartesiden gelinip kalınacak şekilde.. Oda da Tv Duş Klima wc herşey var.. günLük 40 ytl..
Bu arada neredesiniz millet ?
-
küçük iboyuda bu topic te görmek isteriz :D
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
sedat_57 adlı üyeden alıntı
sedat ben gitmek için istekliyim,mekan çok güzeldi her türlü beklemeye değecek yer
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
sedat ben gitmek için istekliyim,mekan çok güzeldi her türlü beklemeye değecek yer
kesinlikle çok güzel bir geziydi
[/B]
-
sedat_57 adlı üyeden alıntı
sallamayayım dedimya işte
-
sallamayayım dedimya işte
yok abi manzara karin doyurmuyo ya o gün inşallah ankarada olacagiz eger oluda gidemezsek gelirim yine yuvacıga
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
jesse adlı üyeden alıntı
küçük iboyuda bu topic te görmek isteriz :D
jese resimde asalı adam erhan olm ben değilimki erhan kanguruya biniyo şu an hehe...şu 1000rr dan kurtulym ozamana kadr bi kmyon ayarlrsam sennki gibi bel fıtığı olmdan gliym diorum, R1 hadi yormadıda geçen sene RR gelmz o gzye sana artçımı olsam imzanıda değiştir ninca törtıl yap
-
PaRiS-Zx10R adlı üyeden alıntı
jese resimde asalı adam erhan olm ben değilimki
erhan kanguruya biniyo şu an hehe...şu 1000rr dan kurtulym ozamana kadr bi kmyon ayarlrsam sennki gibi bel fıtığı olmdan gliym diorum, R1 hadi yormadıda geçen sene RR gelmz o gzye sana artçımı olsam
imzanıda değiştir ninca törtıl yap
o kendisinden vazgeçer imzasından vazgeçmez )
-
arkadaşlar km konusunda beni aydınlattığınız için teşekkür ederim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)