17 Mayıs 2009 / 3. Geleneksel Motosiklet.NeT Yuvacık Gezisi
Reklamlar
-
13 Mayıs 2009, 00:17
serserii adlı üyeden alıntı
yaa çok sewer beni ondandır :D
seviyor ki beni ekiyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:16 PM ----------
ooo 30 sayfa oldu beee.
10 gündür takip ediyorum
20 sayfadaydı beee.
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Reklamlar
-
13 Mayıs 2009, 00:17
KyCd adlı üyeden alıntı
Başka bişi ?
toplu ? Dün Akşamdanda bişiler var ? Geç Yatmak ?
Bunlar Tehlikeli Kelimeler Turgay...
bence sen kaşınıyon )
-
13 Mayıs 2009, 00:18
hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı
seviyor ki beni ekiyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:16 PM ----------
ooo 30 sayfa oldu beee.
10 gündür takip ediyorum
20 sayfadaydı beee.
kıskanmayalım lütfen
-
13 Mayıs 2009, 00:19
Neyse, uraşmıyım belli yorgunsun.. zaten kelebek çıkmış sende nah şu köşede duruyo
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
13 Mayıs 2009, 00:24
-
13 Mayıs 2009, 00:27
Bu arada Aydın'ın hepinize selam'ı vardı..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
13 Mayıs 2009, 00:27
kıskanmayalım lütfen
...............
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:27 PM ----------
KyCd adlı üyeden alıntı
aleyküm selam.
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
13 Mayıs 2009, 00:28
KyCd adlı üyeden alıntı
a.selam durumu nasıl kadir aydının?
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
13 Mayıs 2009, 00:29
-
13 Mayıs 2009, 00:31
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
hoşgeldin cesi istanbulda sana herzaman yer var
ey vallah çağla sizler bizim dostlarımız sizlerinde her zaman izmirde yeriniz var teşekürler
-
13 Mayıs 2009, 00:34
hızlıcesi2 adlı üyeden alıntı
ey vallah çağla sizler bizim dostlarımız sizlerinde her zaman izmirde yeriniz var teşekürler
sagolasın cesur inşallah gelmek nasip olur bigün izmire
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
13 Mayıs 2009, 00:35
a.selam durumu nasıl kadir aydının?
Durumu iyiydi.. morali gayet iyi.. Gittiğimize çok sevindi.. Bir süre motor yok, kullandığı motordan (vitesliden) vazgeçmiş görünüyor.. Scooter diyodu 1 ay'a kadar bişisi kalmaz..
-
13 Mayıs 2009, 00:40
KyCd adlı üyeden alıntı
Durumu iyiydi.. morali gayet iyi.. Gittiğimize çok sevindi.. Bir süre motor yok, kullandığı motordan (vitesliden) vazgeçmiş görünüyor.. Scooter diyodu
1 ay'a kadar bişisi kalmaz..
inşallah msj atmış bana dün site kapalıydı kaza yaptım diye neye ugradıgımı şaşırdım... inşallah son kazası olur bu
[/B]
-
13 Mayıs 2009, 00:46
inşallah msj atmış bana dün site kapalıydı kaza yaptım diye neye ugradıgımı şaşırdım... inşallah son kazası olur bu
inşallah çağlacım.. Topaç yaa, çarpan hanzonun 1 haftada 3'üncü kazasıymış. Aydın diyoki arabayı görseydiniz.. herif üç tane kazayıda motorla yapmış.. bide inip bağırmış "Yine motor, yine siz çarptınız" diye.. Anlıcan sopalık yani..
-
13 Mayıs 2009, 00:49
KyCd adlı üyeden alıntı
inşallah çağlacım.. Topaç yaa, çarpan hanzonun 1 haftada 3'üncü kazasıymış. Aydın diyoki arabayı görseydiniz.. herif üç tane kazayıda motorla yapmış.. bide inip bağırmış "Yine motor, yine siz çarptınız" diye..
Anlıcan sopalık yani..
Allah hepimizi böyle ....... korusun nediyim
[/B]
-
13 Mayıs 2009, 00:50
herkese iyi gecelerrr tatlı rüyalar
-
13 Mayıs 2009, 00:52
herkese iyi gecelerrr
tatlı rüyalar
iyi geceler.. Turgay'a da bi bak bilg. başında uyudu heralde..
-
13 Mayıs 2009, 00:52
KyCd adlı üyeden alıntı
bi koşu bakıp gelim istersen
-
13 Mayıs 2009, 00:53
bi koşu bakıp gelim istersen
Koşma.. yuvarlanırsın felan gece gece iş açma Turgay'ın başına
-
13 Mayıs 2009, 00:54
KyCd adlı üyeden alıntı
yok bee nerde daha tıkınıyom )
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)