siz bu ceneyle oraya giderseniz kovarlar bizi be
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
heeey misafirr orda olduğunu biliyoruz etrafın sarıldı çabuk aramıza katıl . .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
sizi iki dakika yanlız bırakmaya gelmiyo ne zaman iki sayfa konuştunuz as uslu durun
[B][I][COLOR="Magenta"]I've become so numb , i cant feeL you theree.. [/COLOR][/I][/B]::xblink::::comico::
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
Ben gidiyorum Herkese İyi Akşamlar...
:cherry: :cherry: :cherry:
bana gelen davetleri hepsini kabul ediyorum bakın ona göre gerisini siz düşünün
iyi akşamlar banucuk
ihtiyar bak tanımadıgın kötü kişilerle arkadaş olma tamamı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:13 PM ----------
şimdi saydırma bana
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:14 PM ----------
leyn sende ne zaman banu gidiyom dese bi hallere giriyon
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
bizim sitede kontürcü yok dimi ona göre arkadaşlık kabul edicem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:17 PM ----------
cadı bi saysana bakalım sayfa yetecekmi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:18 PM ----------
karıştırma len burası fes buk mu
slm ben taytıs şerif cende gelcem nasıl olsa benim efsanede çıktı 300 500 takılırız artık heh heh benim ilk yuvacık gezim olcak işallah iyi olur ya he bu arada ben ilkaylardayım da onun laptoptan yazıyorum :=geçerken ugramıstımda yanlış olmasın
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)