inş bende ogun aranızda olucam....
Bu Arada Bırsey Sorucam Ben Beylıkduzunden Gelıcem Ve Ortakoyden Bı Arkadası Alıcam Ben Nerden Nası Gelebılırım Yada Ortakoydekı Arkadasla Nerde Bulusayım ıstanbulu Okadar ıyı Bılmıyorum
inşallah...
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
ortaköydeki arkadaşına söyle levent bp ye gelsin sende otoyoldan levent cıkışından cık zincirlikuyu mezarlık karşısındaki levent bp ye gel buluşma saatinde
[IMG]http://img22.imageshack.us/img22/9676/s5002182mediumen7.th.jpg
[/IMG]
sedat kardeşimle olan resmimide paylaşayım dedim
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Motorsikletim Olsa Valla Gelirdim Ama Yokk İNŞ 2 ,3 AY SONRA GİBİ MOTOR ALACAM OZAMAN DEĞİL YUVACIĞA PARİSE BİLE GELİRİM
YETERKİ BÖLE ORGANİZASYONLAR DAİMA OLSUN
mkbk varsa arabayla git. Maksat beraber olmak değil mi...
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
yalova bursa hattindan cevap alamadim ben beklemiyim o halde vakit kaybi olmasinm gidim ben bari...direk oraya...napem ses cikmadi yalova bursa tarafindan gelecek arkadaslardan sonra yolu bulamiyolar ankaraya dogru gidenler olmusdu gecen sene valla keyfiniz bilir ne diyem be...ama halen goruslere acigim.
17 mayis saat 10:30 golcuk
itfaiyesi onu bulusma noktasi...
gelecek arkadaslar cevap donsun bana ona gore beklicem ok???????
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
güncelll:D
Ula bu adam Marmaris barlar sokağında cirit atıyo ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)