Ballıkayalar Fotografları ve TIIIIRTıl videosu
Resimler için Bandit = Erhan ' a teşekkurker.
Bu arada Tırtıl videosunu izlerseniz. Yerinde sayan bir TIRTıl goreceksiniz. Bence artık Tırt motorculara Tırltıl diyelim
Ballıkayalar Fotografları ve TIIIIRTıl videosu
Resimler için Bandit = Erhan ' a teşekkurker.
Bu arada Tırtıl videosunu izlerseniz. Yerinde sayan bir TIRTıl goreceksiniz. Bence artık Tırt motorculara Tırltıl diyelim
hocam hani ben yahuu ılk bulasmaya geldım onuda koymamısınız helal
speedrunner şu shell de toplandığımız yerdeki fotoğraflardan birinde vardın galiba daha dikkatli incele
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
haydut saol walla bütün resimlerde (hemen hemen) varım. bi de net çıksaydı daha süper olacaktı ama neyyysssse
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Harbi ha fotolar valla çok güzel çıkmış hele ben zuzaylı gibi çıkmışım..
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
yaws makina pixel ayarını yükseltmişiniz o yüzden bulanık çıkmıs görüntü kalitesini bir dahaki sefere 800x600 veya 640x480 yapın arkadaslarleto adlı üyeden alıntı
güzel güzel ben beğendim..Gerçi bikaç resim bulanık ama olsun diğerleri net ya...
daha nice gezilere iişallah.. :
yaws geziler güzelde ben çok yoruluyorum yahuu burdan o tarafa gelmek adamı gerçekten yoruyormus yahuu geldiğim gezide yaptıgım km 260 a yakın huehe
oooo speedi seni bu daha ne ki be kardeş neler olacak bak sen gör senin km yi sıfırlarız merak etme
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
Albume Vespaclubdan gelen resimlerde eklendi
yürü be leto kim tutar seni
racing racing ve racing.............
heuehu leto yürümeyi biliormi kineRaCe_ adlı üyeden alıntı
hiii leto savaşta sölenmez baba bu laf)))))) ben olsam bunu motora sisy bar yapar bide nikel kaplarım.-PPPP
racing racing ve racing.............
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)