yaaaa bune ya bende dondum ama boş dondum bosu bosuna 60km caner senı cıkcıklıyorum ya mangal dedıgın 5te baslayıp 8de bıtermı yaaa cık cık cık gercekten
yaaaa bune ya bende dondum ama boş dondum bosu bosuna 60km caner senı cıkcıklıyorum ya mangal dedıgın 5te baslayıp 8de bıtermı yaaa cık cık cık gercekten
buluşma güzel ve eglenceliydi.
emegi geçenlere teşekkürler..
çekilen resimleri ayrı bi topicte bekleriz
saygılar
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
hani resimler arkadaslar.
caner duy sesimi gelecen bu topıge
selam millet mangaldan sonra bütün arkadaşlar bendeydi 35 kısıydıler şimdi gittiler...
daha yoldadır hepsssi birazdan ufak ufak damlarlar...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
abı sana lafım yok ben sana 7de cıkacagımı solemıstım ama ben sana ne dedıım kac gundur bı harıta koy dedım ıskı dedın ıskıye geldık gerısı fos saten ıskıden sonra 30dk dolastık en son lunaparktan cıktık....
gözünü seveyim msn de tarif ettim tmm dedin luna park ın arka tarafı zaten ne diyim bilmiyorum ki!!
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
walla bıse deme bana sucuk borcun var en yakın zamanda bıde hava kararınca bıtmıcek bı bulusma !
buluşmayı bitirme konusunda bişi diyemem ama sucuk kurban olsun sana hallederiz ilhan a da çok teşekkürler bu arada valla üzüldüm ama elimden gelen bişi yoktu yani yoldaydık
nese problem deıl artık saten herhalde b.düzü-avcılar trafıgını gormedın 3kısı geldım b.düzünden avcılara ılhan ben ve artcım yusuf yusuf daha motorda 3-4gun olmus o arabaların arasından gecerken yusuf durtukledı durdu
süper bi buluşmaydı . ye kaç hesabı =)
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
süper bi buluşmaydı saat 17 00 dan 21 00 a kadar sürdü sonrasında bahçeşehirde çay içtik 00:00 a kadar gayet iyiydi
Süper derken
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)