günaydın arkadaşlar
ben malgal yapılcak alana gelirim
günaydın arkadaşlar
ben malgal yapılcak alana gelirim
gelirim tabiki
yani kaçışın yok )
merve geliyomusun sen
hadi bakalım millet hazırlıklar tamam birtek kömür alıcaz ve herkes sucuk vs alıcak toplu sürüş esnasında migros ta alışveriş yapıcaz !!!
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Buyuk Buluşmaya Az Kaldı Yeni Yeni Dostluklar Ortamlar Hadi Hayırlısı Umarım Aramızdan Bir Sivri Tadımızı Kacıracak Huzursuzluklar Yapmaz.
caner sen nerdesin şuanda
cadı bi aptilik yapıp şerife 14:30 da avcılardayız demiş )
şerif orda bekliyo işin yoksa ilgileniversen=?
evdeyim gelsinb numarasını versene
Alana geleceklerden biri tel verebilir mi? ben direk oraya gelicem.. nolur nolmaz numaranız olursa daha iyi olur...
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
en yukarda var kardeşim bak !!!
numara senin mi?
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
evet benim .. bu arada toplanmaya başladık bilginize !!!!!
eyvallah.. ben olay yerine gelirim... gelmeden ararım.. bişi lazım olursa diye..
eyw sağol eksik olma ama gelirken sucuğunu ekmeğini vs hazır et oky herkes kendi alıcak öbür türlü karışıklık yaşanır !!!
oky bp . de görüşürüzz dikkat et kendine semih
saat tam 5 te 17:00 da hareket edicez ALLAH ın izniyle arkadaşlar !!!!!!
bende çıkıyorum tekrar ulaşmak isteyenler 0534 639 92 40 !!!!!!!!!!!!1
7de gelırım ben
Arkadaşlar eve ilk dönen ben oldum galiba. Caner başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Güzel bir organizasyon oldu.İlk defa katıldığım etkinlikte göstedikleri ilgi için Cadı ve Oğlumve ben'e ayrıca teşekkürler...
bende döndüm herkese teşekkürler iyi geceler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)