[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
hergün taqio pis herif :D
benım yerımede yıyın uscukları bu arada ıhtıyar avıze takmadan donerse yersınız
Kara kara düşünüyom yarın ne getiriim diye...
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Kanat falan bir şeyler alsakmı
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
kanatın pişmesi için ateşin biraz gür olması lazım......
sucuklar daha çabuk pişer..
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Gür ateşi ne yapıyorsun benim bildiğim kor kömürde pişer
eksik tecrübe
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
bu arada ben 1 kangal suçuk aldım birde sosis almayi düşünüyorum... kanat, pervane, but falan pişmesi uzun süren yiyecekler... fazla mangalımız olurmu bilmiyorum ama kalabalık olacağız gibi görünüyor...
[B][I][COLOR="Red"]One Love[/COLOR][/I][/B] [B]One Life[/B]
::pulp:: ::pulp:: ::whip::
[B][I]Ben aslında dünyaya uzaylı gibi ziyaretçi olarak gelecek adamdım da neyseee[/I][/B]
mangalı lim yakacak .... :D
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)