ekmek arası sucuk+ ayran+sınırsız sohbet= 5 yatala (yanlış hatırlıyosam düzeltin arkadaşlar)
ekmek arası sucuk+ ayran+sınırsız sohbet= 5 yatala (yanlış hatırlıyosam düzeltin arkadaşlar)
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
ben akşam 20 sabah 08 çalışıyorum ve izin günüm belirsiz ...harika bir gün olacak belli...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
buyrun seyredin
pardon buyrun seyredin
http://www.youtube.com/watch?v=iizji...eature=related
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
arkadaşlar sonunda siteye bende girdim girmişkende biseyler yazım dedim pazar bende geliyom oki benide aranıza alın olurmu he bu arada tabiki gürkan abinin dükkandayım yoksa forum a falan girecegimiz yok valla allah gürkan abiden razı olsun
akşama bizde ordayız şerif kaybolma biyere
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
kimleri görüyorum şerif hoş geldin bea
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
hehh hazır E-M-R-E yi görmüşken hemen şikayet edeyim...
Aşkım bu akşam gürkan abi nin dükkanda toplanıyorlarmış özellikle bugünü seçmişler çünkü sen bugün 10 a kadar çalışıyorsun ya işte ondan geleme diye yani.. bu biiirrrrr....
:cherry: :cherry: :cherry:
gel 3 gün gel gel
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
topic patladı evet lafa bişeyler yazıyonuz da ben kaptana dedim
ahada patlayan topic
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-cevrilir.html
usta değişmez bizim ustalar alayına bakıyo abi
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)