[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
eğer benzinlikte motor ayarlıyamadıklarımız olursa hemen yan taraftan metrobüs vasıtasıyla İ.E.T.T. KAMPI durağına kadar gelirsiniz oradan motorlarla servis atarız
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
huuu naber millet
gürkanın dükkandayım patates kızarttı bana sagolsun bi yandanda kahve içiyoruz
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
kalmaz turgaymış ohh mis gibi valla
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
belli değil ama yarın görüşücez muhtemelen
[/B]
tamam gel korkut birlikte gideriz
metrobüs enson saat kaçta arkadaşlar? (anadolu yakasına)
[/B]
Nereye geleyim ???
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
bizim evi biliyosun nato yolu işyerim o yolda sen geldiğinde ararsın tarif ederim yada mesaim bitmişse beklersin ben gelirim
[/B]
SELAM millet hayırdır kim nereye gidiyor
İyiyim çok şükür kim nereye gidiyor bakıyım
********--------------*************-------------************-----------*************
ALPER SEN GELMİYOMUSUUUNN ??? çabuk evet e ekle kendini bakıyım
oohoo ben gelirsem gece 1 -2 anca dönüyorum onun için biraz şu okul bitene kadar ara veriyorum gece buluşmalarına
ee ne demişler okul ÖLÜM arasındaki ilişkiyi biliyosunuz değilmi??
BEN kaçarr iyigecelerr
Caner senin yüzünden valla tülin ile fena kavga ettik.Sırf senin sucuk partin yüzünden.Neyse anlatırım detayları sana
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)