Sizler sag olun;)
Bu arada cevre ilcelerdeki arkadasları goremıyorum
Avcılar o kadar uzak mı yaa
Sizler sag olun;)
Bu arada cevre ilcelerdeki arkadasları goremıyorum
Avcılar o kadar uzak mı yaa
ONCE CAN GUVENLIGI!!!
topic daha yeni açıldı.
çarşamba gününe kadar sayı artar merak etmeyin.
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
uzak muzak demeyin arkadaşlar gözünüzü seveyim biz nerelerden kalkıp geliyoruz olmadı bi metrobüse atlayıp gelin
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Neyse ben kaçar arkadaşlar, yarın akşam görüşürüz umarım
:cherry: :cherry: :cherry:
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
[QUOTE=kuyucadısı;1500425]hadi yaa haberim yoktu çok üzüldüm nerde nezaman nasıl çalındı
çok geçmiş olsun şerefsiz bunlar ya
5-6 ay oldu saglık olsun bosver bizlere bişi olmasın
giden mal olsun
ONCE CAN GUVENLIGI!!!
slm mıllet. sahıl kenarı dımı caner bız zor gelırızsımdıden kusura bakma ablası
::cekic::adamın kafasını böle ezerim::156:: dagılırsın
v. aleykümselam deniz annesiciğim
ben geldimmm
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
hoşgeldinn çağla ablacım
geldim ama gidicem hemen yarın sınavım var erken yatmam gerekiyo
[/B]
başarılar ozaman şimdiden
ARKADAŞLAR gelmek isteyip te motoru olmayanlar metrobüs vs vasıtalarla avcılar a ulaşınca 0534 639 92 40 bana ulaşsınlar motorlarla gelir alırız
ayrıca tam zamanı 8 değil yani bakmayın 8 de buluşucaz mangalı yakana kadar işte anca 9 u görürüz siz nezaman gelirseniz buyurun avcılar a sahile gelmeyi dert etmyin alırız
laf agızdan bır kere cıkar söz yıgıtın (devamını unuttum kamcımı neydı) nese bu arada sen dostların ıcın avcılara gelıosun ama orda evet yazmıo
gelmede goreyım cagla apla ya gelıcem dedın onada sen bole deıldın ama ya verdıgın sozu tutardın yaaa cıköfteye beklıorum kan cıkar
ama abla olmazki yaaaa
caner su ilhan1154u gaza getırımde gelırız ıns avcılar yakın benzın yakmaz falan derım gaza getırırım ben onu malum bende hala motor yok yoksa bızde b.düzündeyız ama olmadı ev arkının arabayla gelırsız olmadı dıı dıııt sesıne butun otobusler benım
ablacım ya valla saolsun onca işi gücü arasında
ablacım 15 nisan a kadar havalar 14-15-16 derecelerde güneşli olarak seyredicekmiş sanıyorum akşam rüzgarlı olur ama inş sıcak olur
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)