günaydınn
günaydınn
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Tarih yine değişmiş ama bu tarihte malesef gelemiyeceğim istanbul dışında okuyorum pazar gününden gitme mecburiyetim var cumartesi benim için iyiydi ama olsun inşallah bi dahaki geldiğimde tarih inşallah banada uyar o zaman gelirim.
[B][COLOR="Blue"].:: TaYFuN ÖZKaN ::. [/COLOR]_-_ [COLOR="DarkRed"]İSTaNBuL-KüÇüKÇeKMeCe/KaNaRYa [/COLOR]_-_ _-_ [COLOR="Red"]MoNDiaL 125 KT İLe HeR ZaMaN ARaNıZDaYıM !!![/COLOR][/B] :wiinkk: :cat: [B][COLOR="Purple"][/COLOR][/B]
arkadaşlar karşıda olanlar lütfen uzak demesinler e-5 ten dümdüz geliceksiniz zaten başkada bişey yok.....hep beraber olmak adına ...anadolu yakasındanda talep bekliyoruz bu konuda.....
NOT: başlık ve tarih değiştiğinden gelicek olanlar tekrardan gelicem,gelmiyorum yada belki katılacağım olarak işaretlemelerini önemle rica ederiz..
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
saatın erkene alınması hiç iyi olmadi.
saati n erken olması sorun değil siz nezaman isterseniz gelin abicim pazar günü 20 de buluşup 23 e kadar dursak karşıya geçmek 12 12:30 u bulur !!!
Tarıh Yıne Değişmiş Ama Biz Fıkrımızden Değişmedik Geliiiiiyyyoooorrrruuuuz.hani Ayıp Olmazsa Ilk Geleceğimiz Için Hazırlıksız Olmayalım Neler Getırmelıyız
Bu buluşmaya mümkünse tüm anadolu yakasını bekliyorum Yeşil Mavi, Korcan, Salacak Dernek, Fethipaşa, Balon Kafe, Kadıköy Ceres Cafe Bunların hespi anadolu yakasındaydı biraz da avrupaya hadi bakalımmm... Avcılar Tayfasını da bekliyorumm
CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F
selamlar
İNSANLARIN EN ACİZİ DOST EDİNMEYENDİR BUNDAN ACİZİ İSE DOSTUNU YİTİRENDİR
AKLINI KULLAN ADINI ÇIKAR DELİYE HERGÜN BAYRAM EĞLENMEK KALIR GERİYE
(özlü sözler)
toplanma saati kaçtı ? ayberk abinin organizasyonda?
bugün ambarlı sahil harikaydı ....
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
bizdesahildeydikk
::kalbim::::kalbim:: ABİSİNİN KARDEŞİ ::kalbim::::kalbim::
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)