[M.T. İstanbul] Avcılar Sahilde Mangal Vaarrr 19 NİSAN PAZAR
Reklamlar
-
05 Nisan 2009, 01:41
hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı
herkese iyi geceler.
cumartesi olduğu için gelemeyeceğim caner.
geçmiş olsun nasılsın ?
canercamalan adlı üyeden alıntı
bugun sen gelmedınmı cıkoftecıye sen kımın kaskını alıp baktın sıyah vizore
Reklamlar
-
05 Nisan 2009, 01:42
Burçin&İlker adlı üyeden alıntı
bana her yol bağdat ta benim annem yapmaz öle şey
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
05 Nisan 2009, 01:43
-
05 Nisan 2009, 01:43
[COLOR="Red"]hayat oyundan ibaret gel bu oyunu beraber oynayalım:cat::cat::cat:[/COLOR]
-
05 Nisan 2009, 01:44
StoneOfDeath adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun nasılsın ?
bugun sen gelmedınmı cıkoftecıye sen kımın kaskını alıp baktın sıyah vizore
hadi beh abicim senmiydin o ya ben nerden biliyim niye demedin ben stone diye yaa
-
gecersın abla ya bıkere gecmıstın 2.olsa nolurkiii
-
şaka yapıyorum annenı tanıdık şeker biri
selamlarımı ilet kardeşim
aleykümselam bağışüstüne inanırmısın annemde sizin için aynı iltifatlarda bulundu
-
05 Nisan 2009, 01:45
hadi beh abicim senmiydin o ya ben nerden biliyim
niye demedin ben stone diye yaa
vakitmi bıraktın kaska bakabılırmyım dedın al dedım ılhan bak bu caner dedı hadı ya dedım ılhan dondu caner caner dedı tınnnn ben dondum caner dedım coccuk sana seslenıo duymuomusun arkanı dondun gıttın
-
05 Nisan 2009, 01:46
::kalbim::::kalbim:: ABİSİNİN KARDEŞİ ::kalbim::::kalbim::
-
05 Nisan 2009, 01:47
vakitmi bıraktın kaska bakabılırmyım dedın al dedım ılhan bak bu caner dedı hadı ya dedım ılhan dondu caner caner dedı tınnnn ben dondum caner dedım coccuk sana seslenıo duymuomusun arkanı dondun gıttın
kardeşim valla kusuruma bakma başka bişeye takılmışımdır valla özür dilerim ya !!! yemin ederim hiç duymadım sizi tekrar özür dilerim ilhan a da iletirsen sevinirim
-
05 Nisan 2009, 01:50
kardeşim valla kusuruma bakma başka bişeye takılmışımdır valla özür dilerim ya !!! yemin ederim hiç duymadım sizi tekrar özür dilerim ilhan a da iletirsen sevinirim
önemli deil ya bu arada ılhanında carsamba zordu ben otobusle gelcektım ıyı oldu c.tesi olması ayarlarız c.tesiye bu arada vızor hakkında 1-2bıse solım gunduz cok guzel ama aksam bı acaip bişe farketmıosun alıştıktan sonra ama cıkarınca gece gunduzmus gıbı gelıo... ben artcıydım dıe sıyah vızoru taktım motorum gelınce sıyahı cıkartırım
-
05 Nisan 2009, 01:51
önemli deil ya bu arada ılhanında carsamba zordu ben otobusle gelcektım ıyı oldu c.tesi olması ayarlarız c.tesiye bu arada vızor hakkında 1-2bıse solım gunduz cok guzel ama aksam bı acaip bişe farketmıosun alıştıktan sonra ama cıkarınca gece gunduzmus gıbı gelıo... ben artcıydım dıe sıyah vızoru taktım motorum gelınce sıyahı cıkartırım
saolasın da ben alıcam beyaz zaten var bide siyah olsun yaz geliyor motor da gelicek inş
-
05 Nisan 2009, 01:52
[COLOR="Red"]hayat oyundan ibaret gel bu oyunu beraber oynayalım:cat::cat::cat:[/COLOR]
-
05 Nisan 2009, 01:53
-
05 Nisan 2009, 01:54
ya burçin abla valla sen gel de nezaman neyle gelirsen gel başım gözüm üstüne karşılarız
gel ne olursan ol gel yine gel
sagolasın kardeşim evet arkadaşlar benım cıkmam lazım cunku bugun yorulduk sabahda 7.30 kalkıcam oyuzden yatmam gerekıyor
kendınıze iyi bakın iyi geceler herkese
-
05 Nisan 2009, 01:56
sagolasın kardeşim evet arkadaşlar benım cıkmam lazım cunku bugun yorulduk sabahda 7.30 kalkıcam oyuzden yatmam gerekıyor
iyigecelerr ilker abime selamlarrrrr
-
05 Nisan 2009, 01:56
aman abla nolcak yaaa kapat gozlerını bı bakmıssın gecmıssın bu arada ev problem deıl gercekten anahtarı verır cıkarım ben
-
05 Nisan 2009, 01:57
aman abla nolcak yaaa kapat gozlerını bı bakmıssın gecmıssın bu arada ev problem deıl gercekten anahtarı verır cıkarım ben
sagolasın düşünmen yeter
-
05 Nisan 2009, 01:58
görüşürz abla ıı aksamlar... iyi geceler... enişteye selamlar....
sagolasın düşünmen yeter
ne demek abla b.düzüne geldıgınızde kapım herzaman acıktır orencı ewı oldugu ıcın hıc bı problem yok saat gun tarıh hıc farketmez herzaman kapımız acık
saolasın da ben alıcam beyaz zaten var bide siyah olsun yaz geliyor motor da gelicek inş
yanı bende yazı dusunerek aldım sıyah vızoru gecen gece canım sıkıldı sok tak yapıodum sıyahı taktım cok tatlı durdu bende cıkarmadım
-
05 Nisan 2009, 02:02
görüşürz abla ıı aksamlar... iyi geceler... enişteye selamlar....
ne demek abla b.düzüne geldıgınızde kapım herzaman acıktır orencı ewı oldugu ıcın hıc bı problem yok
saat gun tarıh hıc farketmez herzaman kapımız acık
yanı bende yazı dusunerek aldım sıyah vızoru gecen gece canım sıkıldı sok tak yapıodum sıyahı taktım cok tatlı durdu bende cıkarmadım
tekrardan tesekkur ederim iyi geceler gözümden uyku akıyor artık:(:(:(:(
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)